Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Toula΄s Seaside: Ένα θερμό χειροκρότημα από την Tourism Awards για το 2023!

Toula΄s Seaside
05 Μαΐου 2023 / 10:13
ΕΛΕΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Το εστιατόριο Toula΄s Seaside σάρωσε έτι μια φορά στο τομέα της ανάδειξης της τοπικής κουζίνας κατακτώντας επάξια το Bronze Award στα βραβεία της Tourism Awards για το 2023.

Το εστιατόριο Toula's Seaside σάρωσε έτι μια φορά στο τομέα της ανάδειξης της τοπικής κουζίνας κατακτώντας επάξια το Bronze Award στα βραβεία της Tourism Awards για το 2023. Μια λαμπερή τελετή και προσέλευση που ξεπέρασε τα 500 άτομα έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Grand Hyatt των Αθηνών. Στη δέκατή αυτή διοργάνωση, τα πρώτα και μεγαλύτερα βραβεία του κλάδου συνεχίζουν σταθερά να επιβραβεύουν τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους...

Ανάμεσα στους παραπάνω εντάσσεται το ταλαντούχο team στο κόλπο του Αγνί συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα την γαστρονομική σκηνή του νησιού με την ευστροφία και τη γόνιμη παραγωγικότητά του, τιμώντας στο έπακρο τηv τοπική & ελληνική γενικότερα μαγειρική, δίνοντάς της μια μορφή που ανταποκρίνεται στην αισθητική της εποχής αλλά και παρουσιάζοντας καινοφανείς δημιουργίες.





Άλλωστε με τέτοιους θησαυρούς σε πρώτες ύλες και η κυρία Τούλα Κατσαρού - Βεργέτη γνωρίζει καλά πώς να αναδεικνύει εδώ και χρόνια τα εκλεπτυσμένα πιάτα του μενού. Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια κουζίνα η οποία «ντύνει» με κοσμοπολίτικη νοστιμιά την γαστριμαργική λίστα της Κέρκυρας…

Χαρακτηριστικά η οικ. Βεργέτη δήλωσε:

Ένα τεράστιο «Ευχαριστώ» στην ομάδα-οικογένεια μας που για άλλη μια φορά μας έβγαλε ασπροπρόσωπους, το θεσμό που αναγνώρισε τους κόπους μας και τη σκληρή προσωπική δουλειά όλων μας αλλά και φυσικά όλους εσάς που είστε ο ακρογωνιαίος λίθος της ύπαρξης και της εξέλιξης μας!

 

ΕΛΕΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Η Ελεάννα Βασιλάκη γεννήθηκε το 1992 και μεγάλωσε στο νησί της Κέρκυρας. Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας το 2015 με ειδικότητα στην Ευρωπαϊκή Ιστορία και στην πορεία ολοκλήρωσε την πτυχιακή της εργασία στο ίδιο ίδρυμα με τίτλο «Η επιρροές της ιταλικής κουζίνας στην Επτανησιακή» με βαθμολογία 9/10. Είναι πιστοποιημένη με άριστη γνώση της αγγλικής και της γερμανικής γλώσσας.