Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η παλιά πόλη και οι εκλογές φέρνουν ξανά την Μενδώνη στην Κέρκυρα

ΜΕΝΔΩΝΗ
02 Μαΐου 2023 / 13:12
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Όχι όμως και οι αθλητικές εγκαταστάσεις! Μπορεί να κατέχει το ενιαίο χαρτοφυλάκιο Πολιτισμού - Αθλητισμού όμως ο Λ. Αυγενάκης εξακολουθεί να αγνοείται για την Κέρκυρα κι ας έχουν βουίξει οι πάντες για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι εγκαταστάσεις. Α ήρθαν τα κοντέινερ...

ΑΘΗΝΑ. Την Κέρκυρα επισκέπεται ξανά την Πέμπτη 4 του μηνός, η υπουργός Πολιτισμού.

Η Λίνα Μενδώνη θα προεδρεύσει σύσκεψης με θέματα που αφορούν στην Προγραμματική για την παλιά πόλη (Unesco) σε συνδυασμό με την εξέλιξη των έργων ΕΣΠΑ που εποπτεύονται από τις Υπηρεσίες του υπουργείου.

Αναμένεται να συζητηθούν ακόμα και θέματα που αφορούν στον αρχαιολογικό χώρο της Παλαιόπολης και το μουσείο του εκεί.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.