Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δωρεά απινιδωτή από τον Ροταριανό Ομιλο Κέρκυρας, στο Σωκράκι

απινιδωτής
02 Μαΐου 2023 / 11:47
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Ο απινιδωτής είναι σε κυτίο προσβάσιμο στον καθένα με συναγερμό σε τυχόν άνοιγμα του και διαθέτει καλώδια απινίδωσης ενηλίκων και παιδιών

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα απινιδωτή δώρησε ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας στο Σωκράκι, κάτι που βοηθάει στο αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων και των επισκεπτών. Ο απινιδωτής είναι σε κυτίο προσβάσιμο στον καθένα με συναγερμό σε τυχόν άνοιγμα του και διαθέτει καλώδια απινίδωσης ενηλίκων και παιδιών. Το αίτημα έγινε από τον πρόεδρο της Κοινότητας Σωκρακίου, Δημήτρη Μάνδυλα, με το σκεπτικό ότι το χωριό είναι σχετικά απομακρυσμένο από την πόλη της Κέρκυρας. Όπως τόνισε ο κ. Μάνδυλας: «Ευχαριστώ τον Ροταριανό όμιλο και ειδικά τον  πρόεδρό του, ιατρό Απόστολο Κοντογιάννη και τα μέλη του Δ.Σ., που έκαναν δεκτό το αίτημα μου και που παραβρέθηκαν στην τοποθέτηση του και εύχομαι  τέτοια ιατρικά εργαλεία που μπορούν να σώσουν  ζωές να γίνει προσπάθεια να βρίσκονται σε όσο γίνεται ποιό πολλά σημεία.
 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.