Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ημέρα παιχνιδιού και μάθησης για το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο/Λύκειο (photos)

Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο/ Λύκειο
29 Απριλίου 2023 / 12:51
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Οι εκπρόσωποι του σχολείου εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για τη φιλοξενία στο Δ/ντη κ. Αλεξίου Κώστα , τις Μαγδαληνή Μάμαλου,Φωτεινή Πραβίτα, Βασιλάκη Μαρία καθηγήτριες του 4ου ΓΕΛ και στους μαθητές-τριες

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε σειρά εκδηλώσεων παραβρέθηκαν οι μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου/ Λυκείου Κέρκυρας με πρώτη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Ας παίξουμε όλοι μαζί» του 4ου ΓΕΛ, όπου μετά τις ομιλίες 21 μαθητές-τριες του σχολείου πέρασαν τρείς ώρες μαζί με τα παιδιά του 4ου ΓΕΝ και του  ΕΕΕΚ παίζοντας διάφορα παιχνίδια αφού ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις. Οι  νεαροί συμμετέχοντες απόλαυσαν τόσο την εκδήλωση, που έδωσαν ραντεβού ώστε να επαναληφθεί κάτι παρόμοιο και στο μέλλον. Οι εκπρόσωποι του σχολείου εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για τη φιλοξενία στο Δ/ντη κ. Αλεξίου Κώστα , τις Μαγδαληνή Μάμαλου,Φωτεινή Πραβίτα, Βασιλάκη Μαρία καθηγήτριες του 4ου ΓΕΛ και στους μαθητές-τριες.



«Προϊόντα του τόπου μας»

Η δεύτερη δραστηριότητα περιλάμβανε επίσκεψη στο εργαστήριο παραγωγής προϊόντων του κούμ-κουάτ του κ. Λάζαρη όπου τους έγινε παρουσίαση των προϊόντων, παρακολούθησαν στο εργαστήριο ένα μέρος της παρασκευής του μαντολάτου με κούμ- κουάτ και δοκίμασαν αρκετά προϊόντα.



Επίσκεψη στο Μουσείο Σολωμού


Η τελευταία εκδήλωση εμπερίεχε επίσκεψη στο Μουσείου Σολωμού, όπου οι μαθητές απόλαυσαν ξενάγηση στο χώρο από την υπεύθυνη με αναφορές στη ζωή του Εθνικού μας Ποιητή και θαύμασαν την συλλογή με τα εκθέματα για τον Διονύσιο Σολωμό.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.