Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
28 Απριλίου 2023 / 18:40
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Αυτό θα αποτελείται από 50% γυναίκες, ενώ επικεφαλής τίθεται ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ, Όθων Ηλιόπουλος

ΑΘΗΝΑ. Η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Πόπη Τσαπανίδου ανακοίνωσε την σύνθεση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. Αυτό θα αποτελείται από 50% γυναίκες, ενώ επικεφαλής τίθεται ο καθηγητής  της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ, Όθων Ηλιόπουλος. Στις υπολειπόμενες τρείς εκλόγιμες θέσεις τοποθετήθηκαν - με τη σειρά παρουσίασης- η δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Βαγγέλης Αποστολάκης και η ίδια η κυρία Τσαπανίδου. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Μιχάλης Καλογήρου, στην έκτη η ΑμΕΑ πολιτικός μηχανικός Τζένη Λειβαδάρου, στην έβδομη ο καθηγητής Μικροβιολογίας, Θανάσης Τσακρής, στην όγδοη θέση το πρώην στέλεχος της Κομισιόν, Ζωρζέτα Λάλη, στην ένατη ο επιχειρηματίας κι απόδημος Έλληνας Στέφανος Κασσελάκης , στη δέκατη η αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, στην ενδέκατη ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Βλαχάκης, στη δωδέκατη η ερευνήτρια της ΝΑΣΑ, Νατάσσα Ρωμανού, στη 13η ο ηθοποιός Όμηρος Πουλάκης, στη 14η η δημοσιογράφος και χήρα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη και στη 15η τιμητική θέση ο πρώην υπουργός Αλέκος Φλαμπουράρης.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.