Κυριακή 03.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνταξιούχοι ΟΑΕΕ: «Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου για την Εργατική Πρωτομαγιά»

Εργατική Πρωτομαγιά
25 Απριλίου 2023 / 11:54

«Διεκδικώντας ό,τι μας έχει αφαιρεθεί, για να μπορέσουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια, με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας»

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΑΕΕ): Τιμάμε την 1η Μάη, συμμετέχουμε μαζικά στην συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου  

Τιμάμε τα εκατομμύρια των νεκρών στην Ελλάδα και σε ολο τον κόσμο που έδωσαν ακόμα και την ζωή τους για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για αυτούς που παράγουν τον πλούτο αυτού του κόσμου, σε όλους αυτούς που πάλεψαν διεκδικήσαν λύσεις στα αιτήματα για τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες, τους αγρότες τους συνταξιούχους. 

Δίνουμε σήμερα συνεχεία με τους αγώνες μας μέσα από το συνταξιουχικο κίνημα, μαζί με τα παιδιά μας, διεκδικώντας αυτά που μας έκλεψαν, την 13 και 14 σύνταξη, αξιοπρεπή και δημόσιο σύστημα υγείας, κοινωνικές δομές προστασίας για την τρίτη ηλικία. 

Η πείρα όλων των προηγούμενων χρονών μας διδάσκει ότι τίποτα δεν χαρίζεται, ότι αποσπάμε ότι αποτρέψαμε έγινε κάτω από την  πίεση των αγώνων.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο δρόμο του Αγώνα διεκδικώντας ότι μας έχει αφαιρεθεί, για να μπορέσουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια, με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας.
Συμμετέχουμε μαζικά στην συγκέντρωση μαζί με το αγωνιστικό κομμάτι της κοινωνίας προβάλλοντας και τα αιτήματα του συνταξιουχικου κινήματος