Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διακρίσεις του ΝΑΟΚ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα optimist U13

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
24 Απριλίου 2023 / 16:48
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Όταν τα τμήματα υποδομών του Ομίλου πετυχαίνουν διακρίσεις σε Πανελλήνιους αγώνες σημαίνει ότι κάτι κάνεις πολύ καλά, αλλά κυρίως ότι υπάρχει συνέχεια και ελπίδα για ακόμη καλύτερο μέλλον.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Όταν τα τμήματα υποδομών του Ομίλου πετυχαίνουν διακρίσεις σε Πανελλήνιους αγώνες σημαίνει ότι κάτι κάνεις πολύ καλά, αλλά κυρίως ότι υπάρχει συνέχεια και ελπίδα για ακόμη καλύτερο μέλλον. Οι μικροί ηλικιακά ιστιοπλόοι του ΝΑΟΚ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Οptimist U13 που βρέθηκαν στην Καλαμάτα για τους αγώνες πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις και ο Όμιλος ενημερώνει αναλυτικά, ενώ συγχαίρει αθλητές και προπονητή.
 
Το δελτίο τύπου
 
Με πολλά χαμόγελα επιστρέφει η ομάδα των μικρών ιστιοπλόων του ΝΑΟΚ από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα optimist U13, το οποίο διεξήχθη στην Καλαμάτα από τον Ναυτικό Αθλητικό Σύλλογο Καλαμάτας «ο Αίολος», από 18-22/04/23 και τελούσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.
Ο ΝΑΟΚ έλαβε μέρος με πέντε αθλητές από 6 έως 12 ετών, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Οι τρεις "μεγάλοι" μπήκαν στον χρυσό στόλο ενώ οι δύο μικροί, στον πρώτο τους πανελλήνιο αγώνα, πάλεψαν γενναία και πέτυχαν καλά αποτελέσματα.
Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μάνδηλας κατέκτησε την 6η θέση και ταυτόχρονα μια θέση στην Εθνική ομάδα, καθώς και δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα optimist U16. Τα αδέλφια Νικόλας και Ανδρέας Καραμπάτσος κατέκτησαν την 28η και 42η θέση αντίστοιχα, στους 97 συμμετέχοντες στον χρυσό στόλο.
Στον αργυρό στόλο ο Μάρκος Στρατηγός και ο Γιώργος Τσατσόπουλος κατέκτησαν την 44η και 72η θέση αντίστοιχα, στους επίσης 97 συμμετέχοντες. Πραγματικά εξαιρετικά αποτελέσματα από τους μικρούς μας αθλητές που δείχνουν ότι η ομάδα έχει δυνατότητες και μέλλον!
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή τους Ευγένιο Γιούργα.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια