Δευτέρα 11.12.2023 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κάλεσμα «Συλλόγου Φίλων Βίδο» στην συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου

Σύλλογος Φίλων Βίδο
23 Απριλίου 2023 / 20:38

Οι λύσεις για τα ζωτικά προβλήματα της πόλης επιτυγχάνονται με την ενεργοποίηση και διεκδίκηση όλων των δημοτών.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Σύλλογος Φίλων Βίδο). Η συζήτηση για τη νησίδα Βίδο αποτελεί το πρώτο θέμα στην Ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 και ώρα 19.30.

Τη συζήτηση του θέματος έχει ζητήσει η παράταξη «Εκκίνηση» και αποτελεί μια ευκαιρία να συζητηθεί το θέμα του Βίδο συνολικά.

Η δρομολόγηση του δημοτικού καϊκιού, η λειτουργία των δημοτικών κατασκηνώσεων, οι όροι λειτουργίας του εστιατορίου/αναψυκτηρίου, ο καθαρισμός των ακτών και του νησιού, η πυρασφάλεια, κ.α. είναι μερικά από τα καίρια ζητήματα που σχετίζονται με την φυσιογνωμία και τη χρήση της νησίδας η οποία δεν μπορεί παρά να είναι ανοικτή σε όλους του δημότες και επισκέπτες της Κέρκυρας, χωρίς όρους, περιορισμούς και τεχνάσματα.

Ο Σύλλογος  «Φίλοι του Βίδο» θα βρίσκεται αύριο στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου και θα ζητήσει να παρέμβει και να παρουσιάσει τα προβλήματα που έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια καθώς και τις προτάσεις του, ζητώντας από τη δημοτική αρχή καθαρές λύσεις για όλες τις λειτουργίες του Βίδο και εγγυήσεις για τη διατήρηση της  φυσιογνωμίας του ως φυσική  προέκταση της πόλης.

Καλούμε όλα τα μέλη του συλλόγου αλλά και όλους τους δημότες που αγαπούν το Βίδο να παρευρεθούν στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 20:00.  Οι λύσεις για τα ζωτικά προβλήματα της πόλης επιτυγχάνονται με την ενεργοποίηση και διεκδίκηση όλων των δημοτών.