Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεγάλο το πρόβλημα του ΕΑΚΚ, μικρή η συμμετοχή στη διαμαρτυρία

ΕΑΚΚ
12 Απριλίου 2023 / 12:20

Χωρίς την αναμενόμενη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την εγκατάλειψη των αθλητικών υποδομών της Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Χωρίς την αναμενόμενη ή και την οφειλόμενη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την εγκατάλειψη των αθλητικών υποδομών της Κέρκυρας με αποκορύφωμα τη σφράγιση μέρους του ΕΑΚΚ λόγω επικινδυνότητας. 








Νίκος Μόσχος, εκπρόσωπος Τ.Ε ΣΕΓΑΣ



Παύλος Σκορδίλης, Ομοσπονδιακός Προπονητής Αλμάτων



Νίκος Πέρρος, Ομοσπονδιακός προπονητής Χάντμπολ

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων, προπονητές, παιδιά καθώς και εργατικά σωματεία και πολιτικοί φορείς και υποψήφιοι κομμάτων. 

Η συμμετοχή κόσμου ωστόσο δεν ήταν η αναμενόμενη, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες,παρά τη βροχή ανακοινώσεων και διαμαρτυριών του τελευταίου σιαστήματος, 

Οι πολύπειροι, διακεκριμένοι προπονητές που έχουν αναδείξει πρωταθλητές, Νίκος Μόσχος, Παύλος Σκορδίλης, Νίκος Πέρρος μίλησαν για πολλοστή φορά στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την απαξίωση του αθλητισμού στο νησί και κατ' επέκταση την αδιαφορία για τη νεολαία της Κέρκυρας.

Εκτός από αθλητικούς φορείς, το "παρών" έδωσαν μεταξύ άλλων ο Αλέκος Αυλωνίτης, ο Δημήτρης Μπιάγκης, ο Άγγελος Σπύρου, ο Χρήστος Μωραΐτης, η Αλεξάνδρα Μπαλλού, ο Μπάμπης Χαραλάμπους, ο Γιάννης Μπορμπότης, ο Τάκης Μεταλληνός, ο Σταμάτης Πελάης, ο Αχιλλέας Καπετάνιος, ο Αλεξ. Βέργης, ο Σπύρος Στεφανίδης, η Βέρα Κορωνάκη κ.α..

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ