Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεχωριστή παρουσία του Αλκίνοου στα Γιάννενα

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
11 Απριλίου 2023 / 16:28
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να του έκλεισαν και το χώρο προπόνησης του ΑΣ Αλκίνοου που στεγάζεται κάτω από την «ακατάλληλη» εξέδρα του ΕΑΚΚ,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να του έκλεισαν και το χώρο προπόνησης του ΑΣ Αλκίνοου που στεγάζεται κάτω από την «ακατάλληλη» εξέδρα του ΕΑΚΚ, αλλά είχε ακόμη μια ξεχωριστή παρουσία σε αγώνες στα Γιάννενα το Σάββατο 8/4, στους Περιφερειακούς για τον Ε΄ Όμιλο με σκοπό την πρόκριση στα Π[ανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων-Κορασίδων και Εφήβων – Νεανίδων που θα γίνουν 12-14 Μάη στο Λουτράκι.
Οι δυο αθλήτριες και ο ένας αθλητής ελπίζουν ότι θα είναι παρών, αφού τα πήγαν πολύ καλά στα Γιάννενα. Συγκεκριμένα ο Νικηφόρος Γαρνέλης στα 102 εφήβων ήταν 1ος και πήρε το Χρυσό, η νεάνιδα Στεφανία Μαρία Ασημοπούλου στα 55κ., ήταν 2η και έκανε ατομικό ρεκόρ, ενώ τη 2η θέση πήρε και η Ματίνα Γαρνέλη στα 71κ. κορασίδωω-νεανίδων.
Ο ΑΣ Αλκίνοος με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τον Σπάρτακο Ιωαννίνων για τη φιλοξενεία, ειδικότερα τους κ. Αναστάσιο Λάγκα (Πρόεδρο Σπάρτακου) και τον Ομοσπονδφιακό προπονητή κ. Χρήστο Τριφύλλη.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια