Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χρυσός ο Γ. Φαναριώτης στο Πανελλήνιο Masters 2024

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
04 Ιουνίου 2024 / 15:34
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η προσπάθεια σε κάθε αγώνα και κυρίως στα Πανελλήνια πρωταθλήματα να συμμετάσχει ο Αλκίνοος στην άρση βαρών είναι μεγάλη, αφού είναι γνωστό ότι τα οικονομικά των ομάδων είναι σε άσχημη κατάσταση, ενώ και το άθλημα δεν είναι ελκυστικό ώστε να έχει πολλά παιδιά να ασχολούνται.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η προσπάθεια σε κάθε αγώνα και κυρίως στα Πανελλήνια πρωταθλήματα να συμμετάσχει ο Αλκίνοος στην άρση βαρών είναι μεγάλη, αφού είναι γνωστό ότι τα οικονομικά των ομάδων είναι σε άσχημη κατάσταση, ενώ και το άθλημα δεν είναι ελκυστικό ώστε να έχει πολλά παιδιά να ασχολούνται.

Ο Ηρακλής Ροδίτης που τρεις δεκαετίες σχεδόν παλεύει στο νησί την άρση βαρών, την έφερε, την καθιέρωσε, ζει και αναπνέει γι αυτήν, νοιώθει σίγουρα υπερηφάνεια για τα κατορθώματα των αθλητών του και σίγουρα το Χρυσό μετάλλιο που πήρε ο Γεράσιμος Φαναριώτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Masters που έγινε την Κυριακή (2/6) στα Γιάννενα τον κάνει υπερήφανο. Για τους αγώνες και την παρουσία του ο Αλκίνοος ενημέρωσε.

 

Το δελτίο τύπου

 

Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 διεξήχθη στα Ιωάννινα, στην αίθουσα της Άρσης Βαρών (Γιώργος Οικονόμου) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Masters 2024, σε συν διοργάνωση από την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, την Hellenic Masters Weightlifting και τον Σπάρτακο Ιωαννίνων.

Στους αγώνες έλαβε μέρος και ο αθλητής μας Φαναριώτης Γεράσιμος που στην κατηγορία Κ40, στα 67 κιλά, κατέλαβε την 1η θέση (Χρυσό Μετάλλιο) με σύνολο 185 κιλά (85 Αρασέ-100 Επολέ Ζετέ). Στην γενική βαθμολογία με το σύστημα ROBI κατέλαβε την 10η θέση στο Total Rank με 133.733 βαθμούς σε σύνολο 25 αθλητών.

Ήταν μια υπέροχη διοργάνωση με ανταγωνισμό, επιδόσεις και αγάπη για το άθλημα της Άρσης Βαρών.

Ευχαριστούμε τους Μάρκουλα Γιώργο, Πολακτσίδου Δέσποινα, Τριφύλλη Χρήστο, Μπαλάσκα Σταυρούλα για την φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση των αγώνων.

 

Ο Ηρ. Ριοδίτης με τον Γ. Φαναριώτη ΦΩΤΟ@ΑΣ ΑΛΚΙΝΟΟΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια