Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας από το Δήμο Κ. Κέρκυρας

Κέρκυρα
05 Απριλίου 2023 / 17:11

"Η ημέρα αυτή επικεντρώνεται στα σημαντικά προβλήματα της δημόσιας υγείας που απασχολούν σύσσωμο τον πλανήτη"

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γραφείο Τύπου Δήμου Κ. Κέρκυρας). Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων,  κ. Ανδρέας Σκούπουρας και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά  διοργανώνουν δράση δρόμου εθελοντικής αιμοδοσίας σε συνδιοργάνωση με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Κέρκυρας, την  1η ΤΟ.Μ.Υ Κέρκυρας, το Νομαρχιακό σύλλογο ΑμεΑ Κέρκυρας, το Περιφερειακό Τμήμα Ιονίων Νήσων του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος και τον Σύλλογο Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Κέρκυρας.

Η ημέρα αυτή επικεντρώνεται στα σημαντικά προβλήματα της δημόσιας υγείας που απασχολούν σύσσωμο τον πλανήτη. Η Δράση Δρόμου-Εθελοντική Αιμοδοσία έχει στόχο  την υπενθύμιση για όλους τους ανθρώπους σε αυτόν τον κόσμο, πως το συγκεκριμένο αγαθό είναι το σημαντικότερο όλων και αποτελεί βασική προτεραιότητα η προάσπιση και η συνεχής αναβάθμισή του.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023,  από τις 10.00 έως 13.00 επί της οδού Γ. Θεοτόκη (μπροστά από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ. Ν. Κέρκυρας) .