Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκτός λειτουργίας οι παιδικές χαρές σε Σωκράκι, Κομπίτσι, Ποταμό, Καρτέρια

Παιδικές χαρές
31 Μαρτίου 2023 / 15:48
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας: Οι εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί, ελλοχεύουν κίνδυνοι για τους χρήστες

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων με το υπ’ αρ. πρ. 31029/2022 συμφωνητικό ανέθεσε την προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού πάρκων και παιδικών χαρών.

Δεδομένου ότι η σύμβαση είναι ακόμη ενεργή και οι εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί, δεν έχουν παραληφθεί και δεν έχουν πιστοποιηθεί, παρακαλούνται οι πολίτες να μην χρησιμοποιούν τις παιδικές χαρές στις περιοχές.
 
Σωκράκι
Κομπίτσι
Ποταμός
Καρτέρια
 
Επειδή οι χώροι αυτοί είναι ακόμη εργοτάξιο και ελλοχεύει κινδύνους για τους χρήστες.
 
Επειδή οι χώροι είχαν σφραγισθεί δύο φορές και είχε επισημανθεί η μη ασφαλής χρήση τους, πλην όμως και τις δύο φορές παραβιάσθηκαν.
 
Επειδή τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι οι χώροι χρησιμοποιούνται παρά τα μέτρα που λαμβάνονται.
 
Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών εφιστά ιδιαίτερα την προσοχή στο κοινό καθώς ο Δήμος δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε συμβάν εντός των συγκεκριμένων χώρων, πριν οι προαναφερθείσες παιδικές χαρές παραληφθούν και δοθούν νομίμως σε χρήση.


ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.