Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παραδίδεται η παιδική χαρά της Παλαιοκαστρίτσας

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
29 Δεκεμβρίου 2023 / 15:36

Η νέα παιδική χαρά Παλαιοκαστρίτσας θα λειτουργεί πλέον με σύγχρονες προδιαγραφές παρέχοντας ασφαλείς συνθήκες για τα παιδιά.

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΜΕΡΟΠΗ ΥΔΡΑΙΟΥ). Η νέα παιδική χαρά Παλαιοκαστρίτσας παραδόθηκε σε χρήση από τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου, παρουσία του αντιδήμαρχου Τ.Υ. Νίκου Καλόγερου. Μετά και την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου, ανακαινίστηκαν συνολικά 16 παιδικές χαρές και δημιουργήθηκαν τρεις υπαίθριοι χώροι αναψυχής στην πόλη και τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου.

Η νέα παιδική χαρά Παλαιοκαστρίτσας θα λειτουργεί πλέον με σύγχρονες προδιαγραφές παρέχοντας ασφαλείς συνθήκες για τα παιδιά.

Η Μ. Υδραίου δήλωσε: «Παραδίδουμε σε χρήση και την παιδική χαρά Παλαιοκαστρίτσας, ολοκληρώνοντας μια σημαντική κατά τη γνώμη μας παρέμβαση στους χώρους που παίζουν τα παιδιά μας, τόσο στην πόλη της Κέρκυρας όσο και στις Δημοτικές μας Ενότητες. Κατά τη διάρκεια της θητείας μας βελτιώσαμε τις υποδομές αυτές, μετατρέποντας χώρους πεπαλαιωμένους σε σύγχρονους χώρους παιχνιδιού. Εύχομαι η προσπάθεια αυτή να συνεχιστεί γιατί η ασφάλεια και ο εκσυγχρονισμός των υποδομών που σχετίζονται με τη νέα γενιά είναι αυτό που κατά τη γνώμη μας έχει πρωταρχική σημασία.»

ΦΩΤΟ@ΜΕΡΟΠΗ ΥΔΡΑΙΟΥ