Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σωματείο διασκέδασης παλιάς πόλης: Ξεπερασμένες οι «τοξικές» προσπάθειες κάποιων

Εστίαση
27 Μαρτίου 2023 / 13:18

Ανακοίνωση του Σωματείου Επαγγελματιών Διασκέδασης & Εστίασης Παλαιάς Πόλης Κέρκυρας:

Δυστυχώς, με στόχο τον αποπροσανατολισμό, αδίκως στοχοποιηθήκαμε για μια ακόμα φορά από ορισμένα άτομα που κατέχουν δημόσιο βήμα, τα οποία προσπάθησαν ανεπιτυχώς να δημιουργήσουν κακό κλίμα για εμάς.

Σε αυτά τα άτομα απαντάμε μια και καλή:

Δίκαιους κανόνες και νομιμότητα ζητάμε, με σεβασμό προς την πολιτιστική μας κληρονομιά, όχι αοριστίες. Εσείς ζητάτε αλόγιστη τιμωρία και πόλωση.

Είμαστε εδώ με πράξεις και δράσεις. Δεν είναι δυνατόν να πολώνεται το κλίμα με μοναδικό σκοπό να επαναφερθεί μια τοξική κατάσταση του παρελθόντος, που όλοι μας έχουμε ξεπεράσει.
 
Οι καταστάσεις σας έχουν ξεπεράσει. Μην προσπαθείτε.
 
Ούτε δημιουργούνται εντυπώσεις, ούτε με τις διαφημίσεις ασχολείται κανείς, μέλος του συλλόγου μας τουλάχιστον. Άσκοπα όλα. Γι’αυτό δεν σηκώνει συκοφαντίες και αποπροσανατολισμό η κατάσταση.

Εμείς επιθυμούμε μια πόλη και ένα ιστορικό κέντρο στολίδι, μέσα στην UNESCO, με κανόνες, με σεβασμό προς το κοινωνικό σύνολο, με ευκαιρίες για πολιτιστική και επαγγελματική ανάπτυξη. Θέλουμε μια ζωντανή πόλη στην UNESCO, όχι μια πόλη φάντασμα.
 
Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, να συνεισφέρουμε και να αναζητήσουμε τις καλύτερες λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Κέρκυρα, ώστε να στηρίξουμε την ανάπτυξη του νησιού μας και τους κερκυραϊκού λαού, αλλά και για την προστασία των  πολιτών.

Σωματείο Επαγγελματιών Διασκέδασης & Εστίασης Παλαιάς Πόλης Κέρκυρας