Σάββατο 13.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Φιλαρμονική Κυνοπιαστών σε εορταστικές εκδηλώσεις στο Ναύπλιο

Φιλαρμονική Κυνοπιαστών
25 Μαρτίου 2023 / 21:47
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Ελαβε μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και της επετείου της Ελληνικής επανάστασης του 1821

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Φιλαρμονική Κυνοπιαστών ύστερα από πρόσκληση του Δήμου Ναυπλιέων και σε συνεργασία με το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, έλαβε μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον  Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και της επετείου της Ελληνικής επανάστασης του 1821 στην πόλη του Ναυπλίου.Tην Παρασκευή 24 Μαρτίου συμμετείχε στη λιτάνευση της Θαυματουργού Ιεράς Εικόνας της Ευαγγελίστριας και στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Αργολίδος   κ.κ.  Νεκτάριος παρέθεσε δείπνο στους συμμετέχοντες,  ευχαριστώντας τη Φιλαρμονικής μας για τη συμμετοχή της και ακολούθησε ανταλλαγή αναμνηστικών.Το Σάββατο 25 Μαρτίου έλαβε μέρος στην καθιερωμένη παρέλαση και μετά τη λήξη της πραγματοποιήθηκε κοινή εμφάνιση της Φιλαρμονικής μας  με τη Δημοτική Φιλαρμονική Ναυπλιέων στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος και το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Νεκτάριο, το Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο και την πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ, κ.Ράλλη Μαρία για την πρόσκληση και τη θερμή φιλοξενία τους. 

Επίσης τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας κα Μερόπη Υδραίου και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Χρυσούλα Τόμπρου για τη συνεργασία τους. Τέλος συγχαίρει τον Αρχιμουσικό και τους μουσικούς της Φιλαρμονικής  για την άρτια εμφάνιση τους σε όλες τις εκδηλώσεις.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.