Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Ροταριανός Ομιλος Κέρκυρα Καποδίστριας γιόρτασε τα εικοστά γενέθλιά του

Rotary
23 Μαρτίου 2023 / 17:12
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Παρουσία ροταριανών των δυο ομίλων και πολλών φίλων στο εστιατόριο της Αναγνωστικής Εταιρείας Κερκύρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με ιδιαίτερη επισημότητα και με την παρουσία ροταριανών των δυο ομίλων της Κέρκυρας και πολλών φίλων εορτάστηκαν στο εστιατόριο της Αναγνωστικής Εταιρείας Κερκύρας τα εικοστά γενέθλια του Ομίλου.

Ο τ. Διοικητής Κώστας Καρβούνης αναφέρθηκε εν συντομία στην 20ετή ιστορία του ομίλου, τους πρωτεργάτες της ίδρυσής του και την πλούσια προσφορά του στην τοπική και όχι μόνο κοινότητα.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Πρόεδρος Παν. Αγγελάκος προσέφερε στην ιατρό κα Ζουχρέ Μεζάν, υπεύθυνη του Περιφερειακού Ιατρείου Γιμαρίου, έναν απινιδωτή για τις ανάγκες του Ιατρείου. Επίσης επέδωσε στο ιδρυτικό και επίτιμο μέλος του Ομίλου Νίκο Βαρθολομαίο αναμνηστικό τιμητικό δίπλωμα και το μετάλλιο του Ομίλου για την 20ετή προσφορά του. Ακολούθως ο Πρόεδρος μαζί με τον επίτιμο Νίκο Βαρθολομαίο έκοψαν την τούρτα των γενεθλίων του Ομίλου.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την εισδοχή στον Όμιλο οκτώ εκλεκτών νέων μελών, τα οποία θα συμβάλλουν στο έργο του ομίλου με τις ιδέες, τις γνώσεις και την επιθυμία τους για εθελοντική προσφορά.  
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Κέρκυρας Στέφανος Γκίκας, ο τ. Υπουργός Απόστολος Κράτσας εκπροσωπώντας την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, ο Σπύρος Μωραΐτης Πρόεδρος του ΣΥΠΑΠ Κέρκυρας εκπροσωπώντας την Δήμαρχο κα Υδραίου και η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας Μαντώ Εγγλεζοπούλου. Παρόντες και η Αντιδήμαρχος Παναγιώτα Τζάννε και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κερκύρας Γιάννης Κοντός, αμφότεροι μέλη του Ομίλου.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Πτυχιούχος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.