Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση Αγάθου με Υφ. Πολιτισμού - Αθλητισμού για το ΕΑΚΚ

Γκίκας
17 Μαρτίου 2023 / 19:43
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Επισκέφθηκε τον Υφ. Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη προκειμένου να δρομολογηθούν οι άμεσες ανάγκες των εγκαταστάσεων, ενώ στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο βουλευτής της ΝΔ Στ. Γκίκας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η νέα διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας (ΕΑΚΚ) δια του προέδρου της Κων. Αγάθου και μαζί με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στ. Γκίκα επισκέφθηκαν τον Υφ. Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη προκειμένου να δρομολογηθούν οι άμεσες ανάγκες των εγκαταστάσεων.

Στην σύσκεψη των τριών ανδρών, πάρθηκαν αποφάσεις για την πραγματοποίηση των εξής κινήσεων:

Πρώτον, εστάλη αίτημα από το ΕΑΚΚ για την χρήση των ταμειακών του διαθεσίμων ώστε να πραγματοποιηθεί προμήθεια και αντικατάσταση λαμπτήρων led στο κλειστό γυμναστήριο.

Δεύτερον, ξεκίνησε η διαδικασία για την καταγραφή των απαιτούμενων εργασιών αντικατάστασης της κεντρικής μονάδας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας (υποσταθμός ΔΕΗ), η οποία -λόγω παλαιότητας- δημιουργεί πλείστα προβλήματα σε ολόκληρη την εγκατάσταση. Ακολούθως, θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός για να προχωρήσει άμεσα το απαιτούμενο έργο.

Τρίτον, αναμένεται η ολοκλήρωση του έργου της κατασκευής συνθετικού αθλητικού δαπέδου στο βοηθητικό προπονητήριο και το επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθεί η Μελέτη Στατικής Επάρκειας και Στατικής Ενίσχυσης του κλειστού γυμναστηρίου και του κλειστού κολυμβητηρίου.

Τέταρτον, η διοίκηση του ΕΑΚΚ βρίσκεται σε αναμονή της αποστολής, από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων του Τεχνικού Δελτίου για την κατασκευή αεροϋποστηριζόμενου θόλου στα ανοιχτά γήπεδα πίσω από το κολυμβητήριο.
 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.