Σεμινάριο πρώτων βοηθειών (και ΚΑΡΠΑ) με πιστοποίηση

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών (και ΚΑΡΠΑ) με πιστοποίηση

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με όλα όσα έχουμε δει να συμβαίνουν γύρω μας, αλλά και στους αγωνιστικούς χώρους, με ανθρώπους που χάνουν τη ζωή τους, ενώ θα μπορούσαν να είχαν σωθεί, υπάρχει μια ευαισθησία στον κόσμο σχετικά με τη δυνατότητα της παροχής πρώτων βοηθειών.

17
Μαρτίου / 2023

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με όλα όσα έχουμε δει να συμβαίνουν γύρω μας, αλλά και στους αγωνιστικούς χώρους, με ανθρώπους που χάνουν τη ζωή τους, ενώ θα μπορούσαν να είχαν σωθεί, υπάρχει μια ευαισθησία στον κόσμο σχετικά με τη δυνατότητα της παροχής πρώτων βοηθειών. Σε αυτά τα πλαίσια η ΕΠΣ Κέρκυρας η οποία έχει ήδη διοργανώσει ένα σεμινάριο πρώτων βοηθειών (ΚΑΡΠΑ κλπ), ενημέρωσε ότι υπάρχει την Κυριακή ένα στην Βόρεια Κέρκυρα, με σκοπό βέβαια άνθρωποι των ομάδων να το παρακολουθήσουν, γιατί υπάρχει η ανάγκη ακόμα και στις προπονήσεις των ομάδων, να βρίσκεται κάποιος που θα μπορεί να δώσει πρώτες βοήθειες ή να χρησιμοποιήσει απιδινωτή.
 
Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ


Σας ενημερώνουμε ότι το πολυιατρείο ΙΟΝΙΑΝ CARE διοργανώνει σεμινάριο Πρώτων βοηθειών με διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση, σχετικά με το κόστος συμμετοχής θα μιλήσετε στο τηλέφωνο που αναγράφεται στην αφίσα, την ΚΥΡΙΑΚΗ 19.03.2023 στο OLYMPIC PALACE στο ΣΙΔΑΡΙ .
Το πρόγραμμα:
9:30 Δωρεάν ενημέρωση πολιτών σε βασικές αρχές πρώτων βοηθειών
12:00 Σεμινάριο Α΄ Βοηθειών (σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη) – ΚΑΡΠΑ και χρήση εξωτερικού Απιδινωτή (ΑΕΑ) σε ενήλικες παιδιά και βρέφη. Θεωρία και πρακτική – απευθύνεται σε όλους τους πολίτες
(με την επιτυχή ολοκλήρωση του δίδεται πιστοποίηση διεθνώς αναγνωρισμένη)
Πληροφορίες – εγγραφές 6939675486 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ