Στο Άλιμο με Καλαμάκι ο ΝΑΟΚ, Τετάρτη 15/3

Στο Άλιμο με Καλαμάκι ο ΝΑΟΚ, Τετάρτη 15/3

ΦΩΤΟ@Π. ΜΟΥΡΙΚΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Λόγω των πρωταθλημάτων Νέων ανδρών και Νέων γυναικών που έγιναν το περασμένοι Σαββατοκύριακο, η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 πήγε για την Τετάρτη 15/3/2023.

14
Μαρτίου / 2023

ΚΕΡΚΥΡΑ. Λόγω των πρωταθλημάτων Νέων ανδρών και Νέων γυναικών που έγιναν το περασμένοι Σαββατοκύριακο, η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 πήγε για την Τετάρτη 15/3/2023. Ο ΝΑΟΚ που μετέχει στον Βόρειο Όμιλο θα αντιμετωπίσει στο κολυμβητήριο του Αλίμου στις 14:00 τον ΝΟ Καλαμακίου. Ένα ματς που ο αντίπαλος καίγεται για βαθμούς, είναι ουραγός στο βαθμολογικό πίνακα, με οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα ο ΝΑΟΚ (ακόμη και με ισοπαλία) θα κλειδώσει την παραμονή στην κατηγορία.
Η ομάδα πάει με πίστη για το θετικό αποτέλεσμα, θέλει τη νίκη για να τερματίσει στην 5η θέση και να αποδείξει ότι κάθε χρόνο τα πράγματα είναι καλύτερα, τα πολλά νέα παιδιά του νησιού που πλαισιώνουν την ομάδα αποκτούν εμπειρίες και το μέλλον θα είναι ακόμη καλύτερο.
Στο ματς αυτό διαιτητές θα είναι οι Γρηγόρης Σπανούδης, Γιώργος Κραβαρίτης, παρατηρητής ο Πάρης Χασεκίογλου και αλυτάρχης ο Κείμης Μαρσέλλος
 
Πρόγραμμα (11η αγωνιστική)
Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023
ΟΥΚ Βόλου - Ιωνικός
ΝΟ Λάρισας – Άρης Θεσσαλονίκης
14: 00 ΝΟ Καλαμακίου – ΝΑΟ Κέρκυρας
ΑΕ Χαϊδαρίου – ΟΦΘ
 
Η βαθμολογία
Ιωνικός Νίκαιας               25
ΟΦΘ                                      24
ΝΟ Λάρισας                       22
Άρης Θεσσαλονίκης       22
………………………………………..
ΝΑΟ Κέρκυρας                 09
ΟΥΚ Βόλου                          08
………………………………………..
ΑΕ Χαϊδαρίου                    04
ΝΟ Καλαμακίου               03

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ