Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φινάλε του ΝΑΟΚ κόντρα στην ΑΕ Χαϊδαρίου

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ – Α2 ανδρων
07 Απριλίου 2023 / 16:33
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τελειώνει το φετινό πρωτάθλημα για την ανδρική ομάδα του ΝΑΟΚ την Κυριακή 9/4 με το παιγνίδι κόντρα στην ουραγό του βαθμολογικού πίνακα ΑΕ Χαϊδαρίου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τελειώνει το φετινό πρωτάθλημα για την ανδρική ομάδα του ΝΑΟΚ την Κυριακή 9/4 με το παιγνίδι κόντρα στην ουραγό του βαθμολογικού πίνακα ΑΕ Χαϊδαρίου. Ένα φινάλε που πρέπει ο κόσμος να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να χειροκροτήσει την φετινή της προσπάθεια και την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Αυτό το πέτυχε με ρόστερ που ήταν 80% με παιδιά από την Κέρκυρα, κάτι που είχε θέσει στόχο το τμήμα της υδατοσφαίρισης τα τελευταία χρόνια και με μεθοδική δουλειά έγινε, ενώ υπάρχουν πίσω πολλά παιδιά ώστε το εγχείρημα αυτό να συνεχιστεί και στο μέλλον και να μην έχει ο Όμιλος οικονομική αιμορραγία αναγκασμένος να φέρνει πολλούς παίκτες εκτός Κέρκυρας.
Ο ΝΑΟΚ θα επιδιώξει την 5η του νίκη για φέτος και σε περίπτωση ήττας του ΟΥΚ Βόλου θα πάρει την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Όπως όμως και να έχει, η χρονιά για την ομάδα ήταν πετυχημένη, πήρε αυτό που ήθελε, χωρίς να μπλέξει σε μπαράζ παραμονής.
 
Πρόγραμμα (14η αγωνιστική)
Άρης Θεσσαλονίκης - Ιωνικός
ΝΑΟ Κέρκυρας – ΑΕ Χαιδαρίου
ΝΟ Καλαμακίου – ΟΥΚ Βόλου
ΟΦΘ – ΝΟ Λάρισας
 
Η βαθμολογία
ΟΦΘ                                      33
Ιωνικός Νίκαιας               28
ΝΟ Λάρισας                       28
Άρης Θεσσαλονίκης       28
………………………………………..
ΟΥΚ Βόλου                          14
ΝΑΟ Κέρκυρας                 12
………………………………………..
ΝΟ Καλαμακίου               06
ΑΕ Χαϊδαρίου                    04

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια