Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νίκη του Γ. Μάνδηλα στον Διασυλλογικό αγώνα open, «Ν. Τσόχας»

ΝΑΟΚ - Ιστιοπλοΐα
13 Μαρτίου 2023 / 16:00
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα τμήμα του ΝΑΟΚ που πάντα έφερνε επιτυχίες είναι αυτό της ιστιοπλοΐας που συνεχίζει να δουλεύει με προγραμματισμό και γνώση, ενώ πάρα πολλά παιδιά βρίσκονται στις Ακαδημίες του Ομίλου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα τμήμα του ΝΑΟΚ που πάντα έφερνε επιτυχίες είναι αυτό της ιστιοπλοΐας που συνεχίζει να δουλεύει με προγραμματισμό και γνώση, ενώ πάρα πολλά παιδιά βρίσκονται στις Ακαδημίες του Ομίλου. Μάλιστα η συμμετοχή τους σε αγώνες και τα αποτελέσματά που φέρνουν δείχνουν ότι το μέλλον τους ανήκει.
Στο Open Διασυλλογικό αγώνα «Νικόλαος Τσόχας» που διοργάνωσε ο ΝΟ Καλαμακίου, ο ΝΑΟΚ πήρε μέρος με 5 αθλητές, με τον Γ. Μάνδηλα να ξεχωρίζει και να παίρνει την 1η θέση στην κατηγορία του, δείγμα της ποιότητάς του. Για τη συμμετοχή και την επιτυχία ο ΝΑΟΚ ενημέρωσε.
 
Η ανακοίνωση του ΝΑΟΚ
 
Μεγάλη επιτυχία του ΝΑΟΚ!
Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαρτίου διεξήχθη ο Open Διασυλλογικός αγώνας "Νικόλαος Τσόχας" σε διοργάνωση του Ν.Ο. Καλαμακίου για σκάφη ILCA 7, ILCA6, ILCA4 και OPTIMIST. Ο αγώνας αυτός έχει μεγάλη συμμετοχή ενόψει και των πανελληνίων προκρίσεων που ξεκινούν στις 14 Μαρτίου.
Ο ΝΑΟΚ συμμετείχε με 5 συνολικά αθλητές, τους Μάνδηλα Γιώργο, Στυλιανέση Χρήστο, Στρατηγό Γιώργο στην κατηγορία OPTIMIST, Ντάγκα Βασίλη στα ILCA4 και Τσούκα Σων στα ILCA7. Τους αθλητές συνοδεύουν οι προπονητές τους Ευγένιος Γιούργας για τα OPTIMIST και Τάσος Μαστρογιάννης για τα ILCA. Στην κατηγορία OPTIMIST U13 με συμμετοχή 68 αθλητών ο Γιώργος Μάνδηλας πήρε την πρώτη θέση!
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές τους και ό τι καλύτερο, ευχόμαστε και για τις επικείμενες προκρίσεις!
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια