Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η σύνθεση του νέου ΔΣ της Επιτροπής Διοίκησης του ΕΑΚΚ

ΕΑΚΚ
10 Μαρτίου 2023 / 14:27

Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ανακοινώθηκε η πλήρης σύνθεση του νέου ΔΣ του ΕΑΚΚ, μετά την παραίτηση του πρόεδρου της Επιτροπής Διοίκησης Σταμάτη Λυκούρη, όπως είχε δημοσιεύσει η "Ε". 

Η ανακοίνωση της νέας Επιτροπής Διοίκησης:

«Μετά την παραίτηση του Προέδρου του ΔΣ του ΕΑΚ Kέρκυρας Σταματίου Λυκούρη και του Γραμματέα Σταύρου Λουπέτη, με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού  Ελευθέριου Αυγενάκη, ορίστηκε νέα Διοίκηση ως εξής:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Αγάθος
Αναπληρωτής Πρόεδρος: 
Θεοφάνης Αυλωνίτης  

Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Τόμπρος
Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος: Αλέξανδρος - Σπυρίδων Τσιμπούλης,

Γραμματέας: Δημήτρης Έριτσος,      
Αναπληρώτρια Γραμματέας:
 Δοβανά Σταυρούλα    

Ταμίας: Κωνσταντίνος - Σπυρίδων Καλούσης,
Αναπληρωτής ταμίας:                                           
Ιωάννης Μεριανός

Έφορος: Ανδρέας Προβατάς
Αναπληρωτής έφορος: 
Στυλιανός Σοφιανός

Μέλος: Αλεξάνδρα Αργαλιά
Αναπληρωματικό μέλος:
Μαγδαληνή Κόκκαλη

Μέλος: Άννα Αποστολοπούλου
Αναπληρωματικό  μέλος: 
Βανέσα Μάνδηλα
 
Η νέα Διοίκηση αναλαμβάνει σε μια δύσκολη στιγμή για το Ε.Α.Κ.Κ με πολλά προβλήματα. Στόχος μας είναι στο προσεχές διάστημα, το Ε.Α.Κ.Κ να καταστεί μια λειτουργική αθλητική εγκατάσταση, που θα εξυπηρετεί, στο καλύτερο δυνατό βαθμό, τις ανάγκες των ομάδων και των ατόμων που χρησιμοποιούν την εγκατάσταση. Θα υποστηρίξει και θα ολοκληρώσει τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη από το προηγούμενο Δ.Σ, θα κάνει νέα καταγραφή - επικαιροποίηση των σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις και θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, σε συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, τους Βουλευτές και φυσικά με τους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού, για την επίλυσή τους.
 
Ευχαριστούμε τέλος τον Υφυπουργό  κ. Ελευθέριο Αυγενάκη για την εμπιστοσύνη του προς το νέο Δ.Σ και δεσμευόμαστε, ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία της εγκατάστασης. Επίσης ευχαριστούμε τον κ.Σταμάτιο Λυκούρη για τη μέχρι σήμερα συνεισφορά του».
 
 
Ο Πρόεδρος ΕΔ ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΓΑΘΟΣ