Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

SOS εκπέμπει ο Σύλλογος Γαρίτσας για το ΕΑΚΚ

EAKK
10 Μαρτίου 2023 / 13:33

Καλεί τους αθλητικούς παράγοντες να συνδιαμορφώσουν ψήφισμα προς Γ.Γ. Αθλητισμού και τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην συζήτηση εργασίας για το Ε.Α.Κ που πραγματοποιήθηκε στο εργατικό κέντρο, αθλητικοί φορείς, εκπρόσωποι των εργαζομένων στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, η Ένωση Γονέων, σύλλογοι γυναικών, πολιτιστικοί σύλλογοι και εκπρόσωποι δημοτικών και περιφερειακών παρατάξεων που συμμετείχαν, συμφώνησαν στην σύνταξη ψηφίσματος το οποίο θα δοθεί στην Δημοτική, στην Περιφερειακή αρχή, στα πολιτικά κόμματα, και στην κυβέρνηση μέσω του υφυπουργού κ.Αυγενάκη. 

Στο κάλεσμά του προς τους αθλητικούς φορείς, ο Σύλλογος Άλσους Γαρίτσας αναφέρει:

«Η τραγική και επικίνδυνη κατάστασή του αθλητικού κέντρου, χρήζει άμεσης αποκατάστασης των προβλημάτων σε κτηριακές εγκαταστάσεις, προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού και άμεση πρόσληψη των απαραίτητων για την λειτουργία, υπαλλήλων. 
Ο αθλητισμός είναι  δικαίωμα του πολίτη και υποχρέωση της πολιτείας.
Καλούμε τον κάθε συμπολίτη να το διεκδικήσει.
 
Προσκαλούμε την διοίκηση του Ε.Α.Κ. Κέρκυρας, τους αθλητικούς συλλόγους και τους αθλητικούς παράγοντες την Δευτέρα το απόγευμα 13/3 και ώρα 19:30 στο πνευματικό κέντρο της  Γαρίτσας απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Τριάδος  για να συνδιαμορφώσουμε  το ψήφισμα και τις ανάγκες των αθλητικών σωματίων και του ΕΑΚ Κέρκυρας.
Στην συνάντηση θα είναι μόνον αθλητικοί παράγοντες».