Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ΟΦΑΜ 3-1 στους Παξούς, Βολίδα-Μ. Αλέξανδρος 3-2

ΕΠΣΚ – ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
08 Μαρτίου 2023 / 18:34
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αγώνες για τα τοπικά πρωταθλήματα είχε η Τετάρτη 8 Μάρτη και στην Α΄ και στην Β΄ κατηγορία. Στην Α΄ κατηγορία εξ αναβολής στη Β΄ μπαράζ για τον Νότιο Όμιλο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αγώνες για τα τοπικά πρωταθλήματα είχε η Τετάρτη 8 Μάρτη και στην Α΄ και στην Β΄ κατηγορία. Στην Α΄ κατηγορία εξ αναβολής στη Β΄ μπαράζ για τον Νότιο Όμιλο.
Στους Παξούςσε ένα αδιάφορο βαθμολογικά και για τις δυο ομάδες παιγνίδι, που είχαν ελλείψεις, ο ΟΦΑΜ παρά τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων παιγνιδιών, έδειξε χαρακτήρακαι έφυγε με νίκη 3-1. Η ομάδα του Αγ. Ματθαίου έδειξε χαρακτήρα, έφτασε στη επικράτησημε τέρματα των Τ. Αρμενιάκου στο 30΄, Γωνιάδη στο 54΄και Βρυώνη στο 60΄, ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε ο Φασλιάι στο 87΄. Τρία δοκάρια για την ομάδα του Αγ. Ματθαίου, με Τ. Αρμενιάκο από φάουλ 2 φορές και ένα με τον Κ. Γραικό. Με τους τρεις αυτούς βαθμούς ο ΟΦΑΜ πέρασε τον αντίπαλό του και έφτασε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
 
Βαθμολογία
Θιναλιακός                     46
………………………………………..
Αναγ. Περιβολίου           40
Όλυμπος                        36
ΟΦΑΜ                            32
Κρόνος Αργυράδων       32
Αχιλλέας                         30
ΑΟ Παξοί*                      30
ΑΟ Κέρκυρα                      29                                                                                                   
Κερ. Αγ. Νικολάου         24
ΠΑΟ Σφακιανάκης*       18
ΠΑΟ Κορακιάνας           17
………………………………………..
Ολυμπιάδα                    15
ΑΟ Κάβος                      13
Οδυσσέας                      04
*Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μηδενισμό και -3 βαθμούς
** ΠΑΟ Σφακιανάκης, Παξοίέχουν 1 ματς λιγότερο.
 
Β’ Ε.Π.Σ.Κ. ΝΟΤΙΟΣΟΜΙΛΟΣ

Στην Β΄ κατηγορίαξεκίνησε η φάση των μπαράζ ανόδου με ένα ματς την Τετάρτη, αυτό ανάμεσα σε Βολίδα και Μ. Αλέξανδρο. Ένα ματς με πολλές συγκινήσεις, πολλά γκολ, με την ομάδα του Κ. Γαρούνα να κάνει την ανατροπή και στη λήξη του ματς να σκοράρει για το 3-2 και να παίρνει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που την κρατάνε σε τροχιά διεκδίκησης μιας εκ των δυο πρώτων θέσεων.
 Υπάρχει και το 2ο ματς που γίνεται Πέμπτη 9/3 ανάμεσα στις πρωτοπόρες ομάδες Μπενίτσες και Ομόνοια στο γήπεδο του Ολύμπου (έπαιζαν οι μικτές και αναγκαστικά το ματς πήγε μια μέρα μετά). Έχουμε:
 
Αγώνες μπαράζ (1η αγων.)
Βολίδα – Μ. Αλέξανδρος       3-2
Πέμπτη 10 Μάρτη ώρα 16:00
Μπενίτσες - Ομόνοια
 
Βαθμολογία
Ομόνοια                         44
ΑΠΣ Μπενίτσες              44
Βολίδα                           42
Μέγας Αλέξανδρος        36
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια