Τετάρτη 01.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκινάνε στο Νότιο Όμιλο τα μπαράζ ανόδου

ΕΠΣΚ – ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
07 Μαρτίου 2023 / 16:07
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα μπαράζ ανόδου της Β΄ κατηγορίας ξεκίνησαν την Κυριακή με αγώνες του Βορείου Ομίλου, αφού στο Νότιο υπολειπόταν το ματς Ομόνοια - Θύελλα που έγινε και πλέον σε τροχιά μπαράζ μπαίνει από Τετάρτη 8 Μαρτίου και ο Νότιος Όμιλος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα μπαράζ ανόδου της Β΄ κατηγορίας ξεκίνησαν την Κυριακή με αγώνες του Βορείου Ομίλου, αφού στο Νότιο υπολειπόταν το ματς Ομόνοια - Θύελλα που έγινε και πλέον σε τροχιά μπαράζ μπαίνει από Τετάρτη 8 Μαρτίου και ο Νότιος Όμιλος. Όπως ενημέρωσε η ΕΠΣΚ θα γίνει το ματς Βολίδα-Μ. Αλέξανδρος ενώ την Πέμπτη 9/3 έχει προγραμματιστεί το παιγνίδι Μπενίτσες-Ομόνοια, των ομάδων που ισοβάθμησαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Με βάση την προκήρυξη του πρωταθλήματος οι ομάδες ξεκινάνε τα μπαράζ με τους βαθμούς που τελείωσαν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στο Νότιο Όμιλο Μπενίτσες και Ομόνοια έχουν τον πρώτο λόγο για να πάρουν τις δυο πρώτες θέσεις (η πρώτη οδηγεί σε απ΄ ευθείας άνοδο η 2η σε μπαράζ με τον 2ο του άλλου Ομίλου). Βέβαια υπάρχει πίσω και η Βολίδα, που στα έξι ματς που θα γίνουν θα πρέπει να καλύψει τη διαφορά 5 βαθμών από την κορυφή για να διεκδικήσει μια θέση στη δυάδα. Αναλυτικά έχουμε:
 
Β’ Ε.Π.Σ.Κ. ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αγώνες μπαράζ πρόγραμμα
Τετάρτη 8 Μάρτη ώρα 16:00
Βολίδα – Μ. Αλέξανδρος
Πέμπτη 10 Μάρτη ώρα 16:00
Μπενίτσες - Ομόνοια
 
Βαθμολογία
Ομόνοια                        44
ΑΠΣ Μπενίτσες             44
Βολίδα                           39
Μέγας Αλέξανδρος        36
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια