Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εύκολες νίκες πρόκρισης για ΑΕ Λευκίμμης και Αστέρα Πετριτή

ΕΠΣΚ – ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
08 Μαρτίου 2023 / 18:33
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Κέρκυρας «Σταύρος Σαββανής» έγιναν την Τετάρτη 8/3 ενώ θα ακολουθήσουν και οι επαναληπτικοί αφού οι αγώνες είναι διπλοί.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Κέρκυρας «Σταύρος Σαββανής» έγιναν την Τετάρτη 8/3 ενώ θα ακολουθήσουν και οι επαναληπτικοί αφού οι αγώνες είναι διπλοί. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε εκπλήξεις αφού αντιμέτωπες ήταν ομάδες της Γ΄ Εθνικής με ομάδες της Α΄ ΕΠΣΚ με εμφανή τη διαφορά δυναμικότητας. Έτσι τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν, Αστέρας Πετριτή και ΑΕ Λευκίμμης πήραν εύκολες νίκες.
Ο Αστέρας Πετριτή νίκησε τον ιστορικό ΑΟ Κέρκυρα, που επιστρέφει σιγά-σιγά με σκορ πρόκρισης 3-0, σε ένα πολύ ήσυχο ματς. Ο Σούκερας στη λήξη του α΄μέρους έκανε το 1-0, ενώ ο Γαρδικιώτης στο 65΄ και ο Στούπας με κεφαλιά στο 72΄διαμόρφωσαν το τελικό 3-0.
Η ΑΕ Λευκίμμης απέναντι στον αδύναμο Οδυσσέα, παίζοντας με αρκετές αλλαγές προηγήθηκε στο ημίχρονο 1-0 με τέρμα του Τουρμουζόγλου στο 38΄. Στην επανάληψη η ΑΕΛ ανέβασε στροφές και έφτασε εύκολα στο 4-0 που σφράγισε και την πρόκριση.
Σίγουρα θα δούμε ένα μεγάλο τελικό ανάμεσα σε ΑΕ Λευκίμμης και Αστέρα Πετριτή, αφού οι ρεβάνς των δυο ομάδων έχουν τυπικό χαρακτήρα.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια