Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δοτών Μυελού των Οστών ΠΑΝΔΟΤΗΣ, έκοψε την πίτα του

ΠΑΝΔΟΤΗΣ
15 Φεβρουαρίου 2023 / 17:26
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της , η νέα Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, Αδαμαντία Εγγλεζοπούλου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την πίτα του έκοψε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δοτών Μυελού των Οστών ΠΑΝΔΟΤΗΣ, μέλος της Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελoντών Αιμοδοτών - ΠΟΣΕΑ, στο τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τιμήσει τόσο τους εθελοντές αιμοδότες, όσο και τα στελέχη και του εργαζόμενους στο τμήμα αιμοδοσίας Κέρκυρας για το σπουδαίο τους έργο τους. 

Παρόντες ήταν ο Διευθυντής της Αιμοδοσίας, Μιχάλης Τζιλιάνος, η Προϊσταμένη του τμήματος  Αιμοδοσίας, Όλγα Μηλιώτη,  η κα Φωτεινή Ίσερη και άλλες εργαζόμενες του τμήματος Αιμοδοσίας,  η Προέδρος του Κερκυραϊκού Συλλόγου Προστασίας Ατόμων που πάσχουν από Μεσογειακή Αναιμία, Αμαλία Αυγερινού, η Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαφατιώνων, Ελισάβετ Αλεξάκη, ο Πρόεδρος, Αναστάσιος Νικολούζος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΝΔΟΤΗ καθώς και Εθελοντές Αιμοδότες!

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της , η νέα Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, Αδαμαντία Εγγλεζοπούλου με την οποία ανταλλάξαμε ευχές για μία δημιουργική θητεία και υποσχεθήκαμε αμοιβαία στήριξη και συνεργασία για τον ιερό σκοπό μας, δηλαδή,  τη διάδοση της Εθελοντικής Τακτικής Αιμοδοσίας και την συνεχή παρουσία μας ως αρωγοί στο έργο του τμήματος Αιμοδοσίας Κέρκυρας. 

Ο Διευθυντής της Αιμοδοσίας κος Μιχάλης Τζιλιάνος μίλησε για το σπουδαίο έργο όλων των Συλλόγων και Ομάδων Εθελοντικής Αιμοδοσίας της Κέρκυρας  και τόνισε ότι με τη βοήθεια τους το τμήμα αιμοδοσία του Νοσοκομείου καταφέρνει να αντιμετωπίσει ικανοποιητικά τις ολοένα  αυξανόμενες ανάγκες για Εθελοντικό αίμα.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δοτών Μυελού των Οστών “ΠΑΝΔΟΤΗΣ” ευχαριστεί από καρδιάς όλες τις Εθελόντριες και όλους Εθελοντές Αιμοδότες για την ανιδιοτελή και τακτική εθελοντική προσφορά τους για τον « Άγνωστο Συνάνθρωπο» και εύχεται σε όλους Υγεία και πρόοδο και μια χρονιά «το 2023» με πολλές και καλές εθελοντικές αιμοδοσίες.
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.