Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γ΄ Εθνική: Λύγισε στη Ζάκυνθο, έχασε 1-0 ο Αστέρας

Αστέρας Πετριτή
12 Φεβρουαρίου 2023 / 13:17
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο Αστέρας Πετριτή πάλεψε αλλά έχασε στη Ζάκυνθο το πρωί της Κυριακής από την ομώνυμη ομάδα

Ο Αστέρας Πετριτή πάλεψε αλλά έχασε στη Ζάκυνθο το πρωί της Κυριακής από την ομώνυμη ομάδα με 1-0. Η κερκυραϊκή ομάδα έπαιξε χωρίς το μεγάλο της όπλο και πρώτο σκόρερ Δ. Γραμμένο που ήταν τιμωρημένος. Ήταν μια ήττα που κρίθηκε στη λεπτομέρεια, δίκαιο θα ήταν ένα ισόπαλο σκορ.

Έγινε ένα μέτριο ματς με ελάχιστες φάσεις, που κρίθηκε στο 44΄ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάρδαρη,  ο Καλλιβωκάς πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας του Αστέρα και έγραψε το 1-0. Ο Αστέρας που κυνήγησε την ισοφάριση στο β΄ μέρος είχε δυο καλές στιγμές στο 55΄ με τον Λεμπόνγκο που σούταρε λίγο άουτ και στο 65΄ όταν μετά εξαιρετικό κτύπημα φάουλ  του Γεωργοπάλη, η μπάλα θα περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γκάρα.

Διαιτητές από την Μεσσηνία οι Ρέκκας, Καραμπέτσος, Μπουρίκας.

AΠΣ Ζάκυνθος (Δ. Μαγκαφίνης):  Γκάρας, Μούστα (77΄Τάντιτς),  Μασούρας, Νόνης, Καλλιβωκάς, Σούρμπης, Yassin (90΄ Παπαδόπουλος),  Mεταξάς (67΄Ντούκας), Πιρές (90΄ Μαρούδας), Otanan, Kάρδαρης (90΄ Γουσέτης).

Αστέρας Πετριτή (Ι.Σφακιανάκης):  Δήμας, Κουρτελέσης, Πούλος, Γιαρδικιώτης, Γεωργοπάλης, Γκασίδης, Κουκουλέκης, Τσιάβος, Θηραίος (75΄Σούκερας), Μαργκόν (88΄Λέσσης), Λεμπόνγκο.
 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια