Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μερόπη Υδραίου : «Ούτε μία λέξη από όσα αναφέρει ο κ.Καλούδης δεν είναι αλήθεια. Ως εδώ όμως, θα υποστεί τις συνέπειες»

ΥΔΡΑΙΟΥ
01 Φεβρουαρίου 2023 / 16:14

Ούτε μία λέξη από όσα αναφέρει, στο σημερινό λιβελλογράφημα, δεν είναι αλήθεια, επισημαίνει με ανακοίνωσή της η Δήμαρχος

ΚΕΡΚΥΡΑ. Απάντηση στη δήλωση του Γ.Καλούδη, περί ομολογίας της Δημάρχου στη σημερινή δίκη κατά των εργαζομένων ότι χρεοκόπησε τον Δήμο, έδωσε η  Μερόπη Υδραίου. Στη δήλωσή της η Δήμαρχος αναφέρει ότι δεν προτίθεται να δεχθεί περαιτέρω κατασυκοφάντηση, λασπολογία, ψεύδη και δυσφήμιση, επισημαίνοντας ότι ο κ. Καλούδης, συμπεριφέρεται πλέον σαν κοινός συκοφάντης και θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες.

Ακολουθεί η δήλωση της Μ.Υδραίου: 

«Ο κ.Καλούδης, εδώ και πολύ καιρό, έχει ξεφύγει.Όσα ισχυρίζεται κατά καιρούς θα ήταν ανάξια ακόμα και διάψευσης αλλά στην τελευταία του ανακοίνωση υπερβαίνει κάθε έννοια λογικής.

310 λέξεις έχει η ανακοίνωση του,310 ψέματα.Ούτε μία λέξη από όσα αναφέρει, στο σημερινό λιβελλογράφημα, δεν είναι αλήθεια.

Επικαλείται ομολογία μου, σε σημερινή δίκη, ότι χρεοκόπησα το Δήμο.Είναι ψεύδος πέρα για πέρα, αφού δεν ήμουν παρούσα στη δίκη που αναφέρει ενώ στο Δήμο υπάρχει χρηστή διαχείριση και νοικοκύρεμα των οικονομικών του.Ο κ.Καλούδης ούτε την ορθογραφία της λέξης χρεοκοπία δεν γνωρίζει, για αυτό και τη γράφει λάθος.

Ισχυρίζεται ότι έγινε ανάθεση ύψους 6 εκ.ευρώ ενώ όλοι γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται και έργα ή υπηρεσίες τόσο μεγάλων ποσών απαιτούν διαγωνισμό με τήρηση όλων όσων προβλέπει ο νόμος.

Είναι επικίνδυνος, διότι λασπολογεί έναν ολόκληρο Δήμο και τη λειτουργία των εργαζομένων που με συνείδηση και υψηλό αίσθημα δημοσιοϋπαλληλικής ευθύνης κάνουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εμείς έχουμε αίσθηση αυτής της ευθύνης και αποδεικνύουμε καθημερινά ότι στηρίζουμε τους εργαζόμενους στο έργο τους. Έχουμε αλλάξει την εικόνα του Δήμου μας με έργο εμφανές και μετρήσιμο.

Προσωπικά,δεν προτίθεμαι να δεχθώ περαιτέρω κατασυκοφάντηση, λασπολογία, ψεύδη και δυσφήμιση εμού και του Δήμου από κανέναν και πολύ περισσότερο από τον κ. Καλούδη. Ειδικά δε, όταν αυτό αφορά τη λειτουργία μου ως Δημάρχου και την λειτουργία του Δήμου.

Ο κ. Καλούδης, συμπεριφέρεται πλέον σαν κοινός συκοφάντης και θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες. Η αδυναμία του να συγκροτήσει συνδυασμό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για τη συμπεριφορά του.

Ο τόπος μας δεν έχει ανάγκη από τοξικές παρουσίες, εντάσεις και συγκρουσιακές καταστάσεις που διχάζουν την κοινωνία. Ως Δήμαρχος τήρησα και θα συνεχίσω να τηρώ τη νομιμότητα και να διαφυλάσσω την ενότητα της κοινωνίας.»