Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δεν φεύγει ο Πέτρος Αργίτης από το Νοσοκομείο Κέρκυρας

Λεωνίδας Ρουμπάτης
31 Ιανουαρίου 2023 / 15:23

Ρουμπάτης: «Ιδιαίτερα συγκινητική η επιλογή του»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Παραμένει τελικά στο δυναμικό του Νοσοκομείου Κέρκυρας ο ψυχίατρος Πέτρος Αργίτης. Είχε ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει, αφού δεν ανανεώθηκε η σύμβασή ως επικουρικού γιατρού στο ΓΝΚ και είχε επιλεγεί για τη θέση Διευθυντή στο Νοσοκομείο Χανίων.

Η ανακοίνωσή του μάλιστα είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων απέναντι στη Διοίκηση, καθώς ήταν μια ακόμα αποχώρηση που προστέθηκε στη σειρά των πρόσφατων παραιτήσεων και άλλων γιατρών από το νοσηλευτικό ίδρυμα του νησιού.

Ρουμπάτης: «Συγκινητική η επιλογή του»

Την ανανέωση της σύμβασης του ψυχιατρού ανακοίνωσε ο απερχόμενος Διοικητής του Νοσοκομείου Λεωνίδας Ρουμπάτης, χαρακτηρίζοντας το ενδιαφέρον του ψυχιάτρου συγκινητικό, δεδομένου ότι κατά δήλωσή του είχε επιλεγεί να καταλάβει μόνιμη θέση Διευθυντή σε μεγάλο Νοσοκομείο της ώρας.

Ο Λεωνίδας Ρουμπάτης ανακοίνωσε:«Ολοκληρώθηκε, σήμερα, η πρόσληψη ενός (1) επικουρικού ιατρού ειδικότητας Ψυχιατρικής, στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.
Είναι ιδιαίτερα συγκινητική η επιλογή, από τον ιατρό, της θέσεως του επικουρικού ιατρού ΕΒ στο Νοσοκομείο μας, δεδομένου ότι κατά δήλωσή του έχει επιλεγεί να καταλάβει μόνιμη θέση Διευθυντή κλάδου ΕΣΥ, σε μεγάλο νοσοκομείο της χώρας.
Η Διοίκηση του Γ.Ν.Κέρκυρας τον καλωσορίζει ξανά στο δυναμικό του Νοσοκομείου μας και του εύχεται καλή σταδιοδρομία».

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ