Υδατοσφαίριση: Νίκη με γκολ 5΄΄ πριν τη λήξη, ο ΝΑΟΚ 9-8 τον ΟΥΚ Βόλου

Υδατοσφαίριση: Νίκη με γκολ 5΄΄ πριν τη λήξη, ο ΝΑΟΚ 9-8 τον ΟΥΚ Βόλου

Από το σημερινό ματς ΝΑΟΚ-ΟΥΚ Βόλου 9-8 Φωτο: Σπ. Πίκουλας

Ευτυχώς για όλους μπήκε το γκολ και κρατήθηκε ο κόσμος, γιατί το εγκληματικό λάθος των διαιτητών μπορούσε να τινάξει το ματς.

29
Ιανουαρίου / 2023

Ο ΝΑΟΚ έξι δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ματς με τον ΟΥΚ Βόλου, σκόραρε και πήρε πολύτιμη νίκη με 9-8. Βέβαια έβαλαν αρνητικά και πάλι το χέρι τους οι διαιτητές αφού στα 24 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη σε απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα, δεν εδωσαν το κόρνερ, οι παίκτες του ΝΑΟΚ περίμεναν για την επαναφορά, με αποτέλεσμα να παίξει γρήγορα ο τερματοφύλακας του Βόλου, να βρεθούν 2 αντίπαλοι με έναν παίκτη του ΝΑΟΚ να σκοράρουν και να ισοφάρισαν σε 8-8 14 δεύτερα πριν τη λήξη.

Είχαμε έντονες διαμαρτυρίες, ξεσηκώθηκε και ο κόσμος, οι διαιτητές το συζήτησαν αλλά δεν άλλαξαν απόφαση. Ευτυχώς για όλους μπήκε το γκολ και κρατήθηκε ο κόσμος, γιατί το εγκληματικό λάθος των διαιτητών μπορούσε να τινάξει το ματς.
Ο ΝΑΟΚ ήταν από το ξεκίνημα του ματς πάντα μπροστά στο σκορ και με 2 γκολ, 3-1, 5-3, 7-5 αλλά έκανε κάποια παιδαριώδη λάθη στην άμυνα και δέχθηκε από αυτά 3 γκολ, έτσι δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη. Με τη νίκη αυτή έφτασε τους 6 βαθμούς πέρασε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και άφησε τον ΟΥΚ Βόλου στην 6η με 4.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 5-3 (ημιχ.), 7-6, 9-8 τελικό.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ