Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: «Άλωσε» τα Μέγαρα ο Αστέρας Πετριτή 2-0 τον Βύζαντα

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: «Άλωσε» τα Μέγαρα ο Αστέρας Πετριτή 2-0 τον Βύζαντα

Ο Βύζας και ο Αστέρας Πετριτή λίγο πριν την έναρξη του ματς

Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, ο Αστέρας Πετριτή εντυπωσιακός, άλωσε τα Μέγαρα αφού πέτυχε τεράστια νίκη επί του Βύζαντα

22
Ιανουαρίου / 2023

Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, ο Αστέρας Πετριτή εντυπωσιακός, άλωσε τα Μέγαρα αφού πέτυχε τεράστια νίκη επί του Βύζαντα με 2-0. Η Κερκυραϊκή ομάδα πήρε πολύ μεγάλη βαθμολογική ανάσα με την πρώτη εκτός έδρας νίκη απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, που εξ ίσου κυνηγάει τους βαθμούς στο ιδιαίτερο φετινό πρωτάθλημα.

Ο αγώνας ξεκίνησε στη 1μ.μ. για συγκοινωνιακούς λόγους, με τους παίκτες του Αστέρα να μπαίνουν αποφασισμένοι για το τρίποντο και παίζοντας με ψυχή και μυαλό σε όλη τη διάρκεια του ματς, πήραν την μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της ομάδας.

Ο μόνιμος σκόρερ του Αστέρα ο Γραμμένος στα 40΄ με εξαιρετική ατομική ενέργεια άνοιξε το σκορ, ενώ ο  Γκασίδης με φοβερό μακρινό σουτ στο 69΄ έκανε το 2-0.

Προσπάθησε ο Βύζας στο β΄ μέρος να σκοράρει και να διεκδικήσει κάτι, αλλά πολύ οργανωμένος μεσοαμυντικά ο Αστέρας δεν του το επέτρεψε.

Αστέρας Πετριτή (Ι. Σφακιανάκης): Πισιάνης, Κουρτελέσης, Μεντής, Πούλος, Γαρδικιώτης, Γεωργοπάλης, Γκασίδης, Λεμπογκό, Γραμμένος, Κουκουλέκης, Γεωργακόπουλος.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ