Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέα γραφεία για τη ΔΙΑΔΕΥΑΔK στη Νότια Κέρκυρα

ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ
13 Ιανουαρίου 2023 / 16:02

Τα εγκαίνια έγιναν από τη Μ. Υδραίου παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης και του Δημάρχου Κώστα Λέσση

ΛΕΥΚΙΜΜΗ. Πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευής τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Δ.Κ. στη Νότια Κέρκυρα από την Πρόεδρο της Επιχείρησης και Δήμαρχο Κ. Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου.




Η τελετή έγινε παρουσία του διοικητικού συμβουλίου της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ, του δημάρχου Νότιας Κέρκυρας Κώστα Λέσση και Αντιδημάρχων.

Τα νέα γραφεία της Επιχείρησης βρίσκονται στην περιοχή της Λευκίμμης επί του περιφερειακού δρόμου. Όπως τονίστηκε από την κ. Υδραίου ο νέος χώρος είναι αξιοπρεπής και λειτουργικός για την εξυπηρέτηση των δημοτών σε αντίθεση με τα παλιά γραφεία που τα χαρακτήρισε ντροπή επισημαίνοντας ότι εκεί οι εργαζόμενοι δούλευαν υπό άθλιες συνθήκες.

«Να είμαστε όλοι καλά και να προοδεύουμε ώστε να εγκαινιάζουμε και άλλα μεγάλα έργα και υποδομές που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Ένα πρώτο βήμα είναι αυτά τα γραφεία», ανέφερε η ίδια.  

Ο Κ. Λέσσης

Από την πλευρά του ο κ. Λέσσης αναφέρθηκε στα διαχρονικά προβλήματα του διαλυμένου δικτύου τονίζοντας ότι όλοι πρέπει να έχουν νερό και να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες το καλοκαίρι που οι ανάγκες είναι αυξημένες. «Ο χώρος είναι καλός αλλά δε φτάνει. Πρέπει να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες. Δε φτάνει μόνο να εισπράττουμε», ανέφερε ο ίδιος επισημαίνοντας ότι υπάρχουν χρηματοδοτήσεις και καλή θέληση για να ξεπεραστούν τα προβλήματα του παρελθόντος.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων τηρήθηκε και το πατροπαράδοτο έθιμο κοπής της βασιλόπιτας.



ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ