Τετάρτη 17.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δήμος και Περιφέρεια καλούνται να αναλάβουν δράση

λακούβες
12 Ιανουαρίου 2023 / 17:55

Οι δρόμοι σε Καστελλάνους Μέσης και Μηλιά Κυνοπιαστών θα καταστούν εντελώς αδιάβατοι, εάν οι αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου δεν επέμβουν άμεσα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΔΕΥΑΚ πριν από ένα περίπου χρόνο, εκτέλεσε εργασίες στην συνοικία «Μαντούκι», του χωριού Καστελλάνων Μέσης, και πιο συγκεκριμένα στην γειτονιά «Βαρθάτικα». Από τότε μέχρι σήμερα υπάρχουν ακόμα στην επιφάνεια του δρόμου, που υπήρξε το πεδίο εργασιών της, τα «ίχνη χάους» που άφησε αποχωρώντας!
Οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής, που με παρακάλεσαν να γνωστοποιήσω το πρόβλημα, επισημαίνουν τον κίνδυνο να καταστεί ο δρόμος, εντελώς αδιάβατος, εάν οι αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου δεν επέμβουν άμεσα, να αποκαταστήσουν την «βυθιζόμενη» επιφάνεια του δρόμου.

Πρόβλημα και στην Μηλιά Κυνοπιαστών

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να γνωστοποιήσω επίσης ότι στο τμήμα του περιφερειακού δρόμου στην περιοχή Μηλιά Κυνοπιαστών, οι λάκκοι – κρατήρες που είχαν «επουλωθεί» ύστερα από αστραπιαία επέμβαση της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας, επανεμφανίστηκαν ξανά στην επιφάνεια αποτελώντας επικίνδυνη παγίδα για οδηγούς και οχήματα. Επομένως είναι αυτονόητη η ανάγκη ανάληψης μίας νέας «επιχωματικής» δράσης. Στο σημείο αυτό θα ήταν ίσως σκόπιμο να ζητήσω μία ειλικρινή συγνώμη από τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες στον  κλάδο επισκευής όλων των εποχούμενων οχημάτων, γιατί κάθε φορά με τις παρεμβάσεις μου γίνομαι αιτία να περιορίζεται ο τζίρος στον κύκλο εργασιών τους..