Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δωρεά επίπλωσης στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών από την AHEPA Κέρκυρας

AHEPA
11 Ιανουαρίου 2023 / 09:30

Σύντομα αναμένεται να επαναλειτουργήσει από τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας που σύντομα θα επαναλειτουργήσει από τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας στηρίζει η AHEPA Κέρκυρας.   

Εξασφάλισε εξοπλισμό προκειμένου να καταστούν λειτουργικά τα δωμάτια του Ξενώνα Φιλοξενίας. Συνολικά παραδόθηκαν 20 κρεβάτια με τα στρώματα τους, 20 κομοδίνα, 10 καθρέφτες και 10 τουαλέτες υπνοδωματίου.

Τα μέλη του τμήματος αισθάνονται ιδιαίτερα ικανοποιημένα για την συμμετοχή τους στην προσπάθεια επαναλειτουργίας της δομής, η οποία καλείται να προφέρει πολύτιμο έργο και υπηρεσίες προς όλες αυτές τις γυναίκες και τα παιδιά τους, που έχουν έρθει αντιμέτωπες με την ωμή βία και έχουν βιώσει τον φόβο και την απόρριψη.

Ως αποτέλεσμα αυτών κρίνεται απαραίτητο να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στην εύρεση αποτελεσματικότερων μηχανισμών στήριξης ώστε όλο και περισσότερες γυναίκες να αποκτούν δυνατές φωνές απέναντι σε πράξεις οποιασδήποτε μορφής βίας.

Επίσης το διοικητικό συμβούλιο του τμήματος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον επιχειρηματία Δημήτριο Κώτση για την συμμετοχή του στην υλοποίηση της δράσης.

Ο Πρόεδρος Ιωάννης Κοντοστάνος
Ο Γραμματέας Αντώνης Προβατάς