Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σεμινάριο Aγωγής Υγείας για εκπαιδευτικούς στην Κέρκυρα

Σεμινάριο
09 Ιανουαρίου 2023 / 19:37

Συνδιοργανώνεται από το Δίκτυο Στήριξης Μαθητών Κέρκυρας και από την Υπεύθυνη Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας κα. Γεωργοτά Σωτηρία

Συνδιοργανώνεται από το Δίκτυο Στήριξης Μαθητών Κέρκυρας και από την Υπεύθυνη Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας κα. Γεωργοτά Σωτηρία εξ αποστάσεως επιμορφωτικό σεμινάριο. Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

Σας ενημερώνουμε ότι η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας, σε συνεργασία με το  Δίκτυο Στήριξης Μαθητών Κέρκυρας «Οι τρεις Ιεράρχες», διοργανώνει εξ αποστάσεως δίωρο επιμορφωτικό σεμινάριο Αγωγής Υγείας με τίτλο  «Προγράμματα κοινωνικοσυναισθηματικών Δεξιοτήτων-Υλοποίηση προγράμματος στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση».

Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι  η Δρ. Νάντια Κουρμούση, ΕΔΙΠ Παιδαγωγικού Τμήματος ΑΣΠΑΙΤΕ με γνωστικό αντικείμενο «Προαγωγή της υγείας και της ψυχοκοινωνικής υγείας στην Εκπαίδευση.

 Η συνάντηση θα διεξαχθεί διαδικτυακά  τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 και ώρες
18:00 –20:00.

Σύνδεσμος σύνδεσης:

https://us06web.zoom.us/j/89949703160?pwd=VDlTR0VNdzJLaVBBL0N6bHRlWGhaUT09

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να λάβουν βεβαίωση συμμετοχής μπορούν να δηλώσουν τα στοιχεία τους στη φόρμα που θα αναρτηθεί κατά την ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου.