Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι δράσεις και οι εκδηλώσεις του Καλλιτεχνικού Συλλόγου «Αη Μαθιάς»

Καλλιτεχνικός Σύλλογος Αη Μαθιάς
30 Δεκεμβρίου 2022 / 10:11
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Μια ιδιαίτερα επιτυχημένη, πολυδιάστατη παραγωγική - χορωδιακή χρονιά ήταν το 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από 2 χρόνια όπου η πανδημία φρέναρε τις δράσεις των συλλόγων, η επάνοδος στην ομαλότητα ήταν ιδιαίτερα δημιουργική για τους Χορωδούς και τα μέλη του ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΗ ΜΑΘΙΑ και την μικτή χορωδία του «Μιχάλης Καποδίστριας» όπου η Χορωδία του συλλόγου έλαβε μέρος σε 17 συνολικά εκδηλώσεις σε συνεργασία με 3 διαφορετικές Συμφωνικές ορχήστρες, σε σύμπραξη με άλλες κερκυραϊκές χορωδίες (με αποκορύφωμα να βρεθούν στην σκηνή μαζί με την επιβλητική παρουσία της Μαρίας Φαραντούρη, κάτω από την Μπαγκέτα του Παναή Μπαρμπάτη σε συναυλία - αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη - Σεπτέμβρης 22 ).



Μεγάλες συγκινητικές στιγμές έζησαν τα μέλη της Χορωδίας στην περιοδεία (στην Σερβία όπου δόθηκαν συναυλίες σε σύμπραξη με την Συμφωνική Μίκης Θεοδωράκης (Μαέστρος Ηλίας Γκογκίδης ) και το Μουσικό τμήμα του Ιονίου Πανεπιστημίου, σε 3 πόλεις Βελιγράδι , Νόβι σάντ, Σουμπότιτσα ) - Επίσης το Παραδοσιακό χορωδιακό τμήμα - εκκλησιαστικό στα πλαίσια του 14ου Φεστιβάλ Μουσικών συνόλων εμφανίστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.




ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.