Προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το Toula’s Seaside στις Κοινωνικές Δομές του νησιού

Προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το Toula’s Seaside στις Κοινωνικές Δομές του νησιού

ΦΩΤΟ/Οι ιδιοκτήτες του Toulas, Νίκος και Αγάθη προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Τα Κοινωνικά Παντοπωλεία και Συσσίτια του Δήμου στοχεύουν στη κάλυψη των πρωτογενών αναγκών επιβίωσης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων (άνεργοι, άστεγοι, μετανάστες, πρόσφυγες, φτωχοί)

22
Δεκεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι Κοινωνικές Δομές παροχής βασικών αγαθών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και της περιφέρειας του σε βορρά και νότο, ευχαριστούν θερμά την επιχείρηση Toula's Seaside, για την σημαντική υποστήριξη και προσφορά του, σε βασικά είδη διατροφής, γλυκά και λοιπές πρώτες ύλες, για το έργο της υποστήριξης των 340 και πλέον καθημερινά ωφελουμένων οικογενειών του κοινωνικού παντοπωλείου & συσσιτίου του νησιού.

Τα Κοινωνικά Παντοπωλεία και Συσσίτια του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Κέρκυρας και του κοινωνικού συνεταιρισμού  Κοισπε Κέρκυρας Νέοι Ορίζοντες, στοχεύουν στη κάλυψη των πρωτογενών αναγκών επιβίωσης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων (άνεργοι, άστεγοι, μετανάστες, πρόσφυγες, φτωχοί). Σε συνδυασμό με ένα συνολικό πρόγραμμα που καταρτίζεται για κάθε οικογένεια, ενισχύεται η προσπάθεια στήριξης τους μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο του κοινωνικού αποκλεισμού και της περιθωριοποίησης.

Οι οικογένειες που «υιοθετούν» τα Κοινωνικά Παντοπωλεία και Συσσίτια επιλέγονται από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου και σε συνεργασία με τα Στελέχη του Κοινωνικού Συνεταιρισμού, βάσει συγκεκριμένων κοινωνικών κριτηρίων, ώστε να έχουν πρόσβαση στις Κοινωνικές Δομές.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ