Κυριακή 26.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αγορά και τοποθέτηση απινιδωτή από την οικογένεια Βεργέτη, στην παραλία Αγνί

TOULAS SEASIDE
14 Μαΐου 2024 / 14:45
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Η Οικογένεια Βεργέτη και ιδιοκτήτες του Toula΄s Seaside στο Αγνί, αγόρασαν και τοποθέτησαν έναν απινιδωτή στο εστιατόριό τους ο οποίος είναι άμεσα προσβάσιμος στους πολίτες όλης της περιοχής!!

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πρόληψη αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα και εργαλείο για την αποφυγή ανεπιθύμητων συμβάντων. Για την προστασία της ανθρώπινης ζωής το Α είναι η πρόληψη και το Ω η πράξη που θα σώσει μια ζωή. Έτσι λοιπόν ένας ακόμα απινιδωτής έρχεται να προστεθεί στους πολλούς που έχουν τοποθετηθεί στο νησί μας. Η Οικογένεια Βεργέτη και ιδιοκτήτες του εστιατόριου Toula's Seaside στο Αγνί, σεβόμενοι την ανθρώπινη ζωή και ανήσυχοι για το ενδεχόμενο να συμβεί μια ανακοπή στην περιοχή τους,  αγόρασαν και τοποθέτησαν έναν απινιδωτή στο εστιατόριό τους ο οποίος είναι άμεσα προσβάσιμος στους πολίτες όλης της περιοχής!!

ΦΩΤΟ@tripadvisor.in

Το προσωπικό του ΕΚΑΒ και ο πρόεδρος κ. Χρήστος Κυπριώτης, ευχαρίστησαν τον Νίκο, την Αγάθη, την κ. Τούλα και τον κ. Θανάση για την πολύτιμη προσφορά τους και ευχήθηκαν να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί!

 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.