Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΑΕΛ 1-0 τα Τρίκαλα στη 2η θέση, έχασε ο Αστέρας 2-0 από ΠΟ Φήκης

Γ ΕΘΝΙΚΗ- ΑΕΛ ΑΣΤΕΡΑΣ
21 Δεκεμβρίου 2022 / 17:47
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής που έγινε Τετάρτη 21/12 ήταν καλή για την ΑΕΛ που νίκησε τα Τρίκαλα στο ντέρμπι της αγωνιστικής και κακή για τον Αστέρα που έχασε.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος  της Γ΄ Εθνικής που έγινε Τετάρτη 21/12 ήταν καλή για την ΑΕΛ που νίκησε τα Τρίκαλα στο ντέρμπι της αγωνιστικής και κακή για τον Αστέρα που έχασε. Είχαμε το εντυπωσιακό 7-0 της Πάργας επί της Χαλκίδας και τον ΑΟ Υπάτου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αναλυτικά:

 

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ – ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 1-0

Η ΑΕ Λευκίμμης μετά την ήττα στο τοπικό ντέρμπι την περασμένη Κυριακή από τον Αστέρα, ήθελε μόνο νίκη κόντρα στα Τρίκαλα, σε μια ομάδα που μόνο στόχο έχει το πρωτάθλημα και τα κατάφερε.

Η «Βασίλισσα του Νότου» έπαιξε πολύ μυαλωμένα σε αυτό το ματς, πρόσεξε ιδιαίτερα την άμυνά της ξέροντας ότι τα Τρίκαλα θα ανοιχτούν για σκοράρουν και να πάρουν το ματς και περίμενε υπομονετικά να βρει την κατάλληλη ευκαιρία να σκοράρει. Στη λήξη του α΄ μέρους μια έξοχη σέντρα του Κωστακιώτη βρήκε τον έμπειρο Βέρμπη και αυτός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας  το 1-0. Στην επανάληψη προσπάθησαν να απειλήσουν ατ Τρίκαλα, το 1-0 έμεινε και η ΑΕΛ πέρασε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, 2 βαθμούς κάτω από την κορυφή

Διαιτητές: Τζόβας, Ευαγγέλου, Κέφης.

ΑΕ Λευκίμμης (Π. Κορομπόκης): Παγκράτης, Κωστακιώτης , Πουλημένος, Ματσοβίλα, Καρβούνης, Πανταζής, Παπαγεωργίου, Πότσης, Γαστεράτος, Χατζηστάμου, Βέρμπης.

 

ΠΟ ΦΗΚΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ 2-0

Στα Τρίκαλα σε ένα άθλιο αγωνιστικό χώρο ο Αστέρας Πετριτή  αντιμετώπισε τον ΠΟ Φήκης και έχασε με 2-0, αν και άξιζε κάτι καλύτερο. Το ματς ποιοτικά ήταν μέτριο ως κακό, με λίγες καλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες.  

Η ομάδα του νησιού μας, μπορούσε να προηγηθεί στο 12΄ όταν από φάουλ του Τσιάβου ο Γραμμένος έκανε την κεφαλιά λίγο άουτ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα σουτ του Τσιάβου πέρασε λίγο έξω από το τέρμα.

Ο ΠΟ Φήκης στην πρώτη του ευκαιρία στο 40΄ άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ του Σκόνδρα, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 72΄με διαγώνιο σουτ αυτή τη φορά έκανε το 2-0.  

Διαιτητές: Τσιόρης, Νούσιας, Γιοβάνης.    

ΠΟ Φήκης: Ντάσκας , Γιαννούλας, Ζήσης , Δρόσος, Καλαμαράς, Γεωργάκης, Γκαντιάς, Ιωάννου, Νικλητσιώτης, Σαμαντάς , Σκόνδρας.

Αστέρας Πετριτή: Πισσιάνης, Κορακιανίτης, Πούλος, Γαρδικιώτης, Γεωργοπάλης, Γκασίδης, Γραικός, Θηραίος, Γραμμένος, , Τσάβος, Λεμπόνκο.

 

Αποτελέσματα  (7η αγωνιστική)

ΑΟ Υπάτου –  Ναυπακτιακός Αστέρας 3-0

Παναγρινιακός  –  Διγενής Νεοχωρίου 2-3

ΑΕ Λευκίμμης  – ΑΟ Τρίκαλα 1-0

Πανελευσινιακός  –  Βύζας Μεγάρων 3-0

ΑΠΣ Ζακύνθου – Τηλυκράτης 2-0

ΠΟ Φήκης  – Αστέρας Πετριτή 2-0

Απόλλων Πάργας –  ΑΟ Χαλκίς 7-0

 

Βαθμολογία (7 αγώνες)

ΑΟ Υπάτου 16

ΑΕ Λευκίμμης 14

Πανελευσινιακός 14

Τηλυκράτης 13

ΑΟ Τρίκαλα 13

ΠΟ Φήκης 13

Βύζας Μεγάρων 10

Ζάκυνθος 8

Διγενής Νεοχωρίου 7

Απόλλων Πάργας 7

Αστέρας Πετριτή 5

ΑΟ Χαλκίς 5

Παναγρινιακός 5

Ναύπακτος 3

 

Επόμενη (8η αγωνιστική)

Κυριακή  8 Γενάρη 2023, ώρα 15:00

Παναγρινιακός – Α.Ο. Υπάτου

Ναυπακτιακός Αστέρας – Α.Ε. Λευκίμμης

Διγενής Νεοχωρίου – Πανελευσινιακός

Α.Ο. Τρίκαλα – Π.Ο. Φήκης

Βύζας Μεγάρων – Ζάκυνθος

Αστέρας Πετριτή – Απόλλων Πάργας

Τηλυκράτης Λευκάδας – Α.Ο. Χαλκίδα

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια