Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δεν κάνει έξωση στο Χαμόγελο του Παιδιού η Μητρόπολη Κέρκυρας

Χαμόγελο του Παιδιού
19 Δεκεμβρίου 2022 / 12:25

Διαψεύδει δημοσιεύματα και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Διαψεύδει δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για έξωση του Χαμόγελου του Παιδιού από τις εγκαταστάσεις της Ι.Μ Παναγίας Χαμηλής Μαγουλάδων η Μητρόπολη Κέρκυρας. Επισημαίνει ότι η συνεργασία με τον πρόεδρο της Δομής Κώστα Γιαννόπουλο ήταν και παραμένει αγαστή. Τονίζεται μάλιστα ότι η Μητρόπολη έχει συνάψει συμβολαιογραφική πράξη παραχώρησης και μάλιστα συναίνεσε την τακτοποίηση των κτιριακών προβλημάτων.

Το ανακοινωθέν της Ι.Μ. Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων
 
Μετά την κυκλοφορία διαφόρων δημοσιευμάτων και αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί εξώσεως εκ μέρους της Ι.Μητροπόλεως της Δομής του ΄΄Χαμόγελου του παιδιού’’ από τις εγκαταστάσεις της Ι.Μ. Παναγίας Χαμηλής Μαγουλάδων, η Ιερά Μητρόπολις Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων δηλώνει ότι η συνεργασία με τον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Γιαννόπουλο, ήταν και είναι αγαστή, αφ’ ής στιγμής ανέλαβε τα καθήκοντά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Νεκτάριος.

Η Ιερά Μητρόπολις σε ουδεμία κίνηση έχει προβεί σχετικά με τα όσα ανυπόστατα αφήνονται να εννοηθούν. Αντιθέτως, η Ι.Μητρόπολις παραχώρησε με συμβολαιογραφική πράξη τις ως άνω εγκαταστάσεις και μάλιστα συναίνεσε στην τακτοποίηση των κτιριακών προβλημάτων προς όφελος της Δομής.