Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο Νοσοκομείο μετά από τροχαίο ο Τ. Βενέτης

ΤΑΣΟΣ ΒΕΝΕΤΗΣ
08 Δεκεμβρίου 2022 / 16:40
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Τάσος Βενέτης ήταν ο ποδοσφαιριστής που σε επαγγελματικό επίπεδο φόρεσε τα περισσότερα χρόνια και τα περισσότερα ήταν ο αρχηγός, τη φανέλα του ΑΟ Κέρκυρα, που στη συνέχεια έγινε ΑΟ Κασσιόπη Κέρκυρας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Τάσος Βενέτης ήταν ο ποδοσφαιριστής που σε επαγγελματικό επίπεδο φόρεσε τα περισσότερα χρόνια και τα περισσότερα ήταν ο αρχηγός, τη φανέλα του ΑΟ Κέρκυρα, που στη συνέχεια έγινε ΑΟ Κασσιόπη Κέρκυρας. Έμεινε στο νησί, σαν τεχνικός διευθυντής του ΑΟ Κασσιόπης στη συνέχεια, σαν προπονητής  δούλεψε στον Οδυσσέα Αυλιωτών και στον Όλυμπο πέρσι, αλλά τη φετινή σεζόν μετακόμισε στη γενέτειρα του τη Λάρισα και ανέλαβε πόστο στην ΠΑΕ της ΑΕΛ.

Ένας άνθρωπος Κύριος σε όλα του, ουσιαστικά ρίζωσε στην Κέρκυρα, μάλιστα ήταν υπάλληλος της Περιφέρειας, πριν αποφασίσει να αφήσει το νησί. Το βράδυ της Τετάρτης ο Τάσος είχε ένα σοβαρό τροχαίο σε διαδρομή Ιωαννίνων Τρικάλων, όταν το ΙΧ του συγκρούστηκε με νταλίκα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου και νοσηλεύεται, ευτυχώς ελαφρά. Μια είδηση που στεναχώρησε και τους Κερκυραίους, αφού το ήθος και ο χαρακτήρας του έχει εκτιμηθεί στο νησί.

Η ΠΑΕ της ΑΕ Λάρισας έγαλε ανακοίνωση για το συμβάν που αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ και σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα μας εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της στο τεχνικό της διευθυντή Τάσο Βενέτη, καθώς και στους οικείους του και του εύχεται ολόψυχα περαστικά από το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που ενεπλάκη το βράδυ της Τετάρτης έξω από την Καλαμπάκα στην περιοχή των Τρικάλων.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση και βρίσκεται αυτή τη στιγμή προληπτικά για τις απαραίτητες εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων .

Πιστεύουμε σύντομα να πάρει το εξιτήριο του και να χαίρει άκρας υγείας».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια