Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκλογές η Θύελλα, ο Κ. Στογιάννος πάλι πρόεδρος

ΑΠΣ ΘΥΕΛΛΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
08 Δεκεμβρίου 2022 / 16:37
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Θύελλα που ουσιαστικά είναι κομμάτι του Ολύμπου, λειτουργεί με βάση την φιλοσοφία του, είναι μια ομάδα που παίρνει τα παιδιά της Ακαδημίας, τα βάζει να αγωνιστούν στο ανδρικό τοπικό πρωτάθλημα, τους δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν εμπειρίες, είναι το σκαλοπάτι για να φτάσουν στον Όλυμπο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Θύελλα που ουσιαστικά είναι κομμάτι του Ολύμπου, λειτουργεί με βάση την φιλοσοφία του, είναι μια ομάδα που παίρνει τα παιδιά της Ακαδημίας, τα βάζει να αγωνιστούν στο ανδρικό τοπικό πρωτάθλημα, τους δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν εμπειρίες, είναι το σκαλοπάτι για να φτάσουν στον Όλυμπο.

Βέβαια έχει τη δική της διοίκηση, παίρνει τις δικές της αποφάσεις, στηρίζεται από τον Όλυμπο. Η Θύελλα προχώρησε σε Γ.Σ. και εκλογές το απόγευμα της Τετάρτης 7 Δεκέμβρη για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. αφού η θητεία του προηγούμενου είχε λήξει. Ο Κώστας Στογιάννος θα συνεχίσει να είναι ο πρόεδρος της Θύελλας, ενώ τα περισσότερα μέλη του 7μελούς Δ.Σ. θα είναι και στο νέο με τριετή θητεία.

Πριν τις εκλογές είχαν ενημερωθεί τα μέλη από τον πρόεδρο σε ένα μικρό απολογισμό της ομάδας ως και 30 Νοέμβρη για τα διοικητικά, τα οικονομικά και τα αγωνιστικά της Θύελλας, έτσι ώστε να είναι ενήμερα τα μέλη και οι υποψήφιοι. Το σημαντικότερο από όλα είναι πως εγκρίθηκε από το πρωτοδικείο το νέο καταστατικό σύμφωνα με το νέο νόμο. Μάλιστα θα σταλεί άμεσα στη ΓΓΑ για να μπορεί η Θύελλα να έχει την ειδική αναγνώριση που χρειάζεται, με την εγγραφή της στο Μητρώο της ΓΓΑ. Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος κ.Κ. Στογιάννος περιμένουμε και μια χρηματοδότηση από το Υπουργείο, με βάση τις εξαγγελίες για ποσοστό από τα κέρδη του στοιχήματος, στις αρχές του 2023 και αυτό θα τονώσει τα οικονομικά της ομάδας.    

Στις εκλογές ψήφισαν 38 μέλη της ομάδας, με τον κ. Κ. Στογιάννο να είναι μόνος υποψήφιος πρόεδρος (σύμφωνα με το νέο νόμο), ψηφίζουν δε ξεχωριστά για πρόεδρο και ξεχωριστά για μέλη. Ο κ. Κ. Στογιάννος θα είναι και πάλι πρόεδρος, κάτι που θα αποφασίσουν τυπικά οι εκλεγμένοι σε συνεδρίαση που ορίστηκε για το βράδυ της Πέμπτης, για να αποφασιστεί και η σύνθεση του νέου Δ.Σ.. Εκλέχθηκαν οι Βλάχος Γ., Μ. Καρβούνης, Α. Κρεμόνας, Θ. Κουτούφαρης, Τζ. Κούφαλης, Σ. Πουλημένος (με αλφαβητική σειρά) . Στην εξελεγκτική επιτροπή ήταν οι εκλέχθηκαν Βενέτης Ι., Στογιάννος Γ.    

Να σημειώσουμε ότι όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ. έχουν φορέσει παλιότερα τη φανέλα είτε της Θύελλας, είτε του Ολύμπου.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια