Τρίτη 07.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του ΑΠΣ Θύελλα Κέρκυρας

ΑΠΣ ΘΥΕΛΛΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
21 Δεκεμβρίου 2022 / 14:41
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεδρίασε το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του ΑΠΣ Θύελλα Κέρκυρας το βράδυ της Τρίτης 20 Δεκέμβρη για να συγκροτηθεί σε σώμα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεδρίασε το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του ΑΠΣ Θύελλα Κέρκυρας το βράδυ της Τρίτης 20 Δεκέμβρη για να συγκροτηθεί σε σώμα. Αφού έγινε συζήτηση με τα μέλη, ο πρόεδρος κ. Κ. Στογιάννος με τη σύμφωνη γνώμη των μελών ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση που είναι:

Πρόεδρος: Κώστας Στογιάννος

Αντιπρόεδρος: Άρης Κρεμόνας

Γεν. Γραμματέας: Θανάσης Κουτούφαρης

Ταμίας: Γεράσιμος Βλάχος

Γεν. Αρχηγός: Νίκος Γαούτσης

Έφορος: Σήφης Πουλημένος

Φροντιστής: Μάκης Καρβούνης

Μέλη: Τζίμης Κούφαλης, Στάμη Τζώρα

Ο Σπ. Πίκουλας αν και εξελέγη ζήτησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να μην περιληφθεί στη σύνθεση, αλλά θα είναι δίπλα στην ομάδα. Το Δ.Σ. του ζήτησε να συνεργαστεί και θα είναι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου.

Στη συνεδρίαση έγινε συζήτηση για την άσχημη διαιτησία του κ. Φίτσα στο ματς με τον ΑΠΣ Μπενίτσες,  είχε ετοιμαστεί μια ανακοίνωση διαμαρτυρίας, που ομόφωνα το Δ.Σ. ενέκρινε να σταλεί στην ΕΠΣ Κέρκυρας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Προς Δ.Σ. & ΕΔ/ΕΠΣΚ

Κύριοι

Η Θύελλα είναι μια ομάδα που βασίζεται σε παιδιά 14,15,16 ετών με σκοπό πρώτα να γίνουν σωστά άτομα στην κοινωνία και μετά να  μάθουν σωστά το ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα κάθε αγώνα περνάει σε δεύτερη μοίρα για εμάς, όμως….

Στο παιγνίδι της Κυριακής 18/12/2022, της ομάδας μας,  που έγινε στο γήπεδο του Ολύμπου με τον ΑΠΣ Μπενίτσες, «διαιτητή» είχατε ορίσει τον κ. Φίτσα ο οποίος απεδείχθη ακόμη μια φορά πόσο λίγος και ανεπαρκής είναι, αν είναι αξιολογημένος για Γ΄ Εθνική.

Ο εν λόγω «διαιτητής» στο συγκεκριμένο ματς, πέραν του ότι σε πολλές φάσεις δεν ήξερε τι σφύριζε, δεν έκανε αποβολή του αντίπαλου γκολκίπερ που βγήκε εκτός περιοχής και ανέτρεψε επιθετικό μας που ήταν μόνος του, μετέτρεψε δε ένα πέναλτι σε φάουλ εκτός περιοχής, άσχετα αν έστησε τη μπάλα πάνω στη γραμμή της περιοχής (η γραμμή αν δεν το γνωρίζει είναι μέρος της περιοχής). Δυο καθοριστικά λάθη που δείχνουν την ανεπάρκειά του. Αν δε στις περιπτώσεις αυτές δεν γνωρίζει τους κανονισμούς, ή τους γνωρίζει και δεν τους εφαρμόζει τότε είναι διπλά επικίνδυνος.

Επίσης στις διαμαρτυρίες ή και ύβρεις αν θέλετε των φιλάθλων δεν προκαλεί λες και φορά στολή και δεν φοβάται, είναι μια συμπεριφορά που δείχνει το χαρακτήρα του. Είναι ντροπή ο κ. Φίτσας να συνεχίζει να κάνει τον «διαιτητή», θα έπρεπε η ΕΔ/ΕΠΣΚ να τον στείλει σπίτι του. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες διαμαρτυρίες ομάδων για τη διαιτησία και πέρσι και φέτος είναι για τον κ. Φίτσα.

Θα σας παρακαλούσαμε να μην ορίσετε ξανά τον κ. Φίτσα σε αγώνες της ομάδας μας τη φετινή χρονιά και όταν και αν περάσει τις εξετάσεις την επομένη σεζόν το συζητάμε.   

Να σημειώσουμε ότι οι αποφάσεις του «διαιτητή» κ. Φίτσα δεν έχουν σχέση με το φιλικό σωματείο των Μπενιτσών, που δεν χρειαζόταν καμιά απόφαση Φίτσα για να πάρει τους βαθμούς της νίκης με αντίπαλο την Θύελλα.  

Το Δ.Σ.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια