Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νίκος Καλόγερος- «Καταδικαστέες από κάθε άποψη οι πράξεις βανδαλισμών στην πόλη μας»

Νίκος Καλόγερος
05 Δεκεμβρίου 2022 / 10:53
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Το καταδικαστέο κ απαράδεκτο αυτό φαινόμενο εύχομαι και πρέπει να σταματήσει άμεσα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ανακοίνωση σχετικά με την επίθεση στο αυτοκίνητου του προέδρου του Συλλόγου Μονίμων Κατοίκων Παλαιάς Πόλης εξέδωσε ο Αντιδήμαρχος Ν. Καλόγερος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο fb.  Αναφέρει τα εξής:
«Νιώθω οργή που στην ήσυχη γειτονία μας,  (μόνιμος κάτοικος στον πυρήνα της παλιάς πόλης), πληθαίνουν τέτοια γεγονότα από άτομα που χωρίς λόγο και αιτία βανδαλίζουν οχήματα, περιουσίες (βλεπ: γκράφιτι), των φιλήσυχων κατοίκων της. Στην γειτονιά μας, πριν λίγες μέρες, συνδημότες μας είχαν απομονώσει "3 καλόπαιδα", η παρέα των οποίων είχε προκαλέσει ζημιές με κλωτσιές σε αυτοκίνητα της γειτονιάς ενώ στο δικό μας χόρευαν πάνω στο καπό και στην οροφή του. Κλήθηκε η αστυνομία, κατέγραψε το συμβάν και έγιναν συστάσεις στους ανηλίκους (~16+)  οι οποίοι αρνήθηκαν τα παραπάνω.  Τέλος πάντων δεν ζητήθηκε η δίωξη τους από κανέναν από τους γείτονες. Σήμερα ενημερώθηκα για αντίστοιχους βανδαλισμούς σε διπλανή γειτονιά. (Αυτήν την φορά στο όχημα του προέδρου του συλλόγου Παλιάς πόλης).  Το καταδικαστέο κ απαράδεκτο αυτό φαινόμενο εύχομαι και πρέπει να σταματήσει άμεσα».

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.