Κυριακή 10.12.2023 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κέρκυρας στις Χριστουγεννιάτικες δράσεις του Δήμου

Χριστουγεννιάτικο παραμύθι
01 Δεκεμβρίου 2022 / 14:20

«Αυτές τις γιορτές στηρίζουμε την τοπική αγορά, στηρίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας και της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων κ. Χ. Τόμπρου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με διάθεση συνεργασίας και από τις δύο πλευρές.

Από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Γιάννης Αλέγρης με τον Β΄ Αντιπρόεδρο Στέλιο Σοφιανό τονίζοντας στην κ. Τόμπρου πως οι καιροί απαιτούν συνεργασίες, συμμαχίες, συμπράξεις.

Ο Εμπορικός Σύλλογος επισημαίνει: «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά μέσα από δράσεις πολιτισμικού και κοινωνικού χαρακτήρα με κοινό στόχο την αναβάθμιση ολόκληρης της πόλης, την επισκεψιμότητα , την αλληλεγγύη, την οικονομική τόνωση της αγοράς μας.

Συγκεκριμένα μέσα από τις χριστουγεννιάτικες δράσεις του Δήμου μας, μέσα από τις στολισμένες βιτρίνες των καταστημάτων μας, μέσα από προωθητικές ενέργειες – δράσεις που θα αναλάβουμε να κάνουμε θα έχει ως αποτέλεσμα την τόνωση της εμπορικής κίνησης που εφέτος έχουμε ανάγκη ίσως περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά.
Έχουμε προτάσεις, σεβόμαστε τον τόπο μας, στηρίζουμε την Κερκυραϊκή επιχειρηματικότητα.

Για τους λόγους αυτούς:
 
Ο Εμπορικός Σύλλογος , αποφάσισε να συμμετέχει και να στηρίξει το «Χριστουγεννιάτικο παραμύθι» και τις Χριστουγεννιάτικες δράσεις του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, την πιο χαρούμενη και δημιουργική περίοδο για μικρούς και μεγάλους.

Με την συμμετοχή μας την ημέρα έναρξης των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στις 10 Δεκεμβρίου 2022 θέλουμε να επικοινωνήσουμε ότι :

- Αυτές τις γιορτές στηρίζουμε την τοπική αγορά, στηρίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους

- Κάνουμε τις Χριστουγεννιάτικές αγορές μας στα τοπικά καταστήματα της γειτονιάς μας που δίνουν δουλειά σε συμπολίτες μας» .