Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήριο Πανελευσινιακού στην ΑΕΛ για τη φιλοξενία

Γ ΕΘΝΙΚΗ – ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
29 Nov 2022 / 16:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Κερκυραϊκή φιλοξενία είναι γνωστή, με την «Βασίλισσα του Νότου» να την δείχνει και στην αποστολή του Πανελευσινιακού, σε ένα πολύ σημαντικό και δυνατό ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Κερκυραϊκή φιλοξενία είναι γνωστή, με την «Βασίλισσα του Νότου» να την δείχνει και στην αποστολή του Πανελευσινιακού, σε ένα πολύ σημαντικό και δυνατό ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες. Μπορεί να υπάρχει αντιπαλότητα που είναι τα 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι συμπεριφορές δείχνουν την ποιότητα και τον πολιτισμό ενός σωματείου. Η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία σε όλα της και η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Πανελευσινιακού τα λέει όλα.

Αναφέρει:

«Η διοίκηση του Πανελευσινιακού ΑΟ, ευχαριστεί  θερμά τη διοίκηση της ΑΕ Λευκίμμης για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή και στους φιλάθλους της ομάδας μας στο μεταξύ μας αγώνα και δεσμεύεται να ανταποδώσει τα μέγιστα στο 2ο γύρο».

Η ΑΕΛ δημόσια ευχαρίστησε την ομάδα της Ελευσίνας για την ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής:   

«Ευχαριστούμε θερμά για τα καλά σας λόγια. Είναι τιμή μας να υποδεχόμαστε μεγάλες και ιστορικές ομάδες σαν τον Πανελευσινιακός Α.Ο.».

Να σημειώσουμε ότι μετά το ισόπαλο με 1-1 ματς με τον Πανελευσινιακό, βρέθηκαν παίκτες, προπονητικό team και μέλη της Διοίκησης, σε γεύμα που παρέθεσε ο πρόεδρος της ομάδας. Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα, υπάρχει θετική ενέργεια στην ΑΕΛ και μεγάλη διάθεση να συνεχίσει να κάνει τον όμορφο και πετυχημένο αγώνα της στην Γ Εθνική, εκπροσωπώντας κατά τον καλύτερο τρόπο το Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια