Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Άδικο 1-1 της ΑΕΛ με Πανελευσινιακό, πρώτη ήττα του Αστέρα

Γ ΕΘΝΙΚΗ - ΑΕΛ ΑΣΤΕΡΑΣ
28 Nov 2022 / 16:01
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος οι ομάδες του νησιού μας δεν μπόρεσαν να φτάσουν στη νίκη, αφού η ΑΕΛ έμεινε στο 1-1 με τον Πανελευσινιακό, ενώ ο Αστέρας Πετριτή έχασε στη Βοιωτία από τον ΑΟ Υπάτου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος οι ομάδες του νησιού μας δεν μπόρεσαν να φτάσουν στη νίκη, αφού η ΑΕΛ έμεινε στο 1-1 με τον Πανελευσινιακό, ενώ ο Αστέρας Πετριτή έχασε στη Βοιωτία από τον ΑΟ Υπάτου.

Στη Λευκίμμη η «Βασίλισσα του Νότου», έμεινε στο 1-1 με την Ελευσίνα, ένα α΄δικο αποτέλεσμα σύμφωνα με την εικόνα του ματς. Βρέθηκε πίσω στο σκορ η ΑΕΛ, από το 18΄αφού δέχθηκε τέρμα από τον Μίσκου πίεσε και έφτασε στην ισοφάριση στο 50΄με τέρμα του Χριστόδουλου Γαστεράτου. Να σημειώσουμε ότι με εντελώς λάθος υπόδειξη του Αρτινού βοηθού Δ. Διονύση ακυρώθηκε καθαρό γκολ της ΑΕΛ στο 30΄ που πέτυχε ο Γρηγοριάδης.

ΑΕ Λευκίμμης (Π. Κορομπόκης): Παγκράτης, Κωστακιώτης, Γρηγοριάδης, Ματσοβίλα, Καρβούνης, Παπαγεωργίου, Πότσης, Χατζηστάμου, Γαστεράτος, Τσεβανέδης, Βέρμπης (έπαιξαν και οι Πανταζής, Στεργίου, Γεωργακόπουλος, Κορακιανίτης).

Ο Αστέρας Πετριτή είχε δύσκολο έργο στη Βοιωτία, απέναντι στον έμπειρο ΑΟ Υπάτου (έχασε πέρσι τον τίτλο για 2 βαθμούς), άντεξε στο α΄ μέρος όπου και δεν κινδύνεψε καθόλου, αλλά στην επανάληψη με δυο γκολ του Ποτουρίδη στο 48΄και στις καθυστερήσεις (με ισάριθμες κεφαλιές)έχασε 2-0. Όπως τόνισε και ο Ι. Σφακιανάκης οι αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών, αλλά και το γκολ που δέχθηκε στις αρχές του β΄ μέρους επηρέασαν την ομάδα, χαρακτηρίζοντας δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα.     

Αστέρας Πετριτή (Ι. Σφακιανάκης): Πισσιάνης, Μπονγκουγκού, Πούλος, Τουρσίδης (46΄Ρουμελιώτης), Γαρδικιώτης (77΄ Θηραιός), Γκασίδης (67΄Γεωργοπάλης Χ.), Γραικός (67΄ Κορακιανίτης), Μαργκόν, Τσιάβος, Γραμμένος, Λεμπόνγκο.    

 

Αποτελέσματα  (3η αγωνιστική)

ΑΟ Υπάτου – Αστέρας Πετριτή 2-0

Βύζας Μεγάρων –  Τηλυκράτης 1-0

ΑΟ Τρίκαλα –  ΑΟ Χαλκίς 2-2

Διγενής – Απόλλων Πάργας 0-0

Ναυπακτιακός Αστέρας –  Ζάκυνθος 1-2

Παναγρινιακός –  ΠΟ Φήκης 2-3

ΑΕ Λευκίμμης – Πανελευσινιακός 1-1

 

Βαθμολογία (3 αγώνες)

Βύζας Μεγάρων 7

ΑΟ Τρίκαλα 7

ΑΟ Υπάτου 6

Τηλυκράτης 6

ΑΕ Λευκίμμης 5

Πανελευσινιακός 4

Ζάκυνθος 4

ΠΟ Φήκης 4

Διγενής Νεοχωρίου 3

Παναγρινιακός 3

ΑΟ Χαλκίς 2

Απόλλων Πάργας 2

Αστέρας Πετριτή 2

Ναύπακτος 0

 

Πρόγραμμα  (4η αγωνιστική)

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 ώρα 15.00 

Βύζας Μεγάρων –  ΑΟ Υπάτου 

Αστέρας Πετριτή – ΑΟ Τρίκαλα

Τηλυκράτης–  Διγενής Νεοχωρίου

ΑΟ Χαλκίς –  Ναυπακτιακός Αστέρας

Απόλλων Πάργας – Παναγρινιακός

Ζάκυνθος – ΑΕ Λευκίμμης

ΠΟ Φήκης – Πανελευσινιακός

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια