Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το πρωί στις 11.00 Αστέρας-Ζάκυνθος το σφυρίζει η Ειρ. Πίγγιου

Γ ΕΘΝΙΚΗ - ΑΕΛ ΑΣΤΕΡΑΣ
10 Nov 2022 / 15:41
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής είναι προ των πυλών, την ερχόμενη Κυριακή η ΑΕ Λευκίμμης και ο Αστέρας Πετριτή ρίχνονται στη μάχη με πρώτο στόχο την παραμονή και στην πορεία (τουλάχιστον η ΑΕΛ) να κυνηγήσουν κάτι περισσότερο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος  της Γ΄ Εθνικής είναι προ των πυλών, την ερχόμενη Κυριακή η ΑΕ Λευκίμμης και ο Αστέρας Πετριτή ρίχνονται στη μάχη με πρώτο στόχο την παραμονή και στην πορεία (τουλάχιστον η ΑΕΛ) να κυνηγήσουν κάτι περισσότερο.

Λόγω των δυσκολιών της μετακίνησης του ΑΠΣ Ζάκυνθος που θα παίξει με τον Αστέρα Πετριτή, η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, όρισε το ματς να γίνει το πρωί στις 11.00 έτσι ώστε να μπορέσει να επιστρέψει η Ζάκυνθος το βράδυ της Κυριακής. Σε αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε να κάνει δυο διανυχτερεύσεις στην Κέρκυρα.

Για το ματς αυτό η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε μια γνωστή στους Κερκυραίους φιλάθλους διαιτητή από την Θεσπρωτία την Ειρήνη Πίγγιου, η οποία πέρσι έπαιξε αγώνες της ΑΕΛ. Βοηθοί της ο Δ. Τσαντάς και ο Γ. Παπαλαζάρου από τα Γιάννενα, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Σαράφογλου από την ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας.

Η ΑΕ Λευκίμμης θα ταξιδέψει (με τον κόσμο της) στα Τρίκαλα όπου θα αντιμετωπίσει τον Διγενή Νεοχωρίου, το ματς θα ξεκινήσει στις 15.00 και διαιτητής θα είναι από την Καρδίτσα ο Μαριόλας Δ. ενώ βοηθοί θα είναι από τα Γρεβενά ο Δρουδάκης Α. και από την Κοζάνη ο Σάκκος Μ., με παρατηρητή από την Φθιώτιδα τον Μπουγκακιώτη.

Βλέπουμε ότι η ΕΠΟ συνεχίζει σε ένα ματς να βάζει από αλλού διαιτητή, αλλού βοηθούς, άρα πρέπει οι ομάδες να πληρώσουν ξεχωριστά ταξί για τη μεταφορά τους και φυσικά 3ο ταξί για τη μεταφορά του παρατηρητή διαιτησίας και ένα ακόμη για τον παρατηρητή αγώνα. Ξεζούμισμα πραγματικό των ερασιτεχνικών σωματείων, αρκεί να εξυπηρετηθούν οι χρόνια αρρωστημένες καταστάσεις του χώρου.       

Να επισημάνουμε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ Κερκυραίος, διαιτητής ή βοηθός ή παρατηρητής διαιτησίας δεν ορίστηκε την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, σύνηθες φαινόμενο βέβαια.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια